promo banner

Uvođenje Fiksnog Telefona

Telefonirajte i uštedite - odaberite digitalnu fiksnu telefoniju BeotelNeta, namenjenu prvenstveno korisnicima internet mreže BeotelNeta i razgovarajte bez ograničenja u mreži!

Mesečna pretplata

Fiksni paket 390,00 dinara/mesečno Prijavite se
U cenu pretplate su uključeni Besplatni razgovori u mreži BeotelNeta i 100 minuta za pozive prema fiksnim brojevima u Srbiji i inostranstvu.
  • Jednokratna naknada za aktivaciju usluge: 3990 din.
  • U cene je uračunat PDV.
  • Nakon isteka besplatnih minuta, pozivi se tarifraju prema standarnom cenovniku.
  • Ponuda je namenjena privatnim korisnicima.

U okviru mesečne pretplate dobijate i besplatne minute za pozive ka fiksnim brojevima u nacionalnom saobraćaju i ka fiksnim brojevima u inostranstvu, kao i aktivaciju naprednih funkcija:

Identifikacija poziva Preusmeravanje poziva
Poziv na čekanju Brzo biranje
Skrivanje broja

Kontaktirajte našu službu prodaje na telefon 011/4255-193 ili putem imejla biznis.paketi@isp.beotel.net kako bismo mogli da upoznamo potrebe vašeg poslovanja i pripremimo specifičnu ponudu prilagođenu vašim potrebama.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu