promo banner
 • Online plaćanje
  Online plaćanje
  Online plaćanje

Online plaćanje

Platite vaš račun online, sigurno, brzo i jednostavno!

Platite vaš račun online, bez plaćanja troškova provizije. Online plaćanje je dostupno u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

Sve usluge koje imate kod BeotelNeta (Optički Internet, xDSL, WiFi, Hosting, Cloud, registraciju domena, TV uslugu, VoIP i fiksnu telefoniju, i druge) možete platiti i preko weba Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama.

Usluga Link za on-line plaćanje
Sve usluge MyBeotel korisnički portal
Hosting / Registracija domena - narudžbenica MyBeotel korisnički portal - plaćanje narudžbenica

Plaćanje usluga na našoj internet prodavnici moguće je izvršiti platnim karticama - VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama realizovano je u saradnji sa AllSecure d.o.o. i UniCredit Bank Beograd. Online plaćanje obavlja se jednostavnim unosom podataka sa platne kartice na bezbedan i sertifikovan način.

Garantovana sigurnost transakcija

Online plaćanje možete izvršiti platnom karticom
na našem korisničkom portalu, u nekoliko koraka.

 • ulogujte se na naš korisnički portal
  (ukoliko još uvek niste napravili vaš korisnički profil, kao korisnik usluga BeotelNeta možete registrovati vaš profil za par minuta)
 • izaberite uslugu koju želite da platite
 • dodajte izabranu usluge u korpu
 • sledeći klik vas vodi na stranicu za online plaćanje
 • izaberite način plaćanja i unesete podatke sa vaše kartice
 • nakon što unesete podatke o kartici i potvrdite plaćanje, banka autorizuje transakciju
 • na vašem ekranu pojaviće se online potvrde sa svim detaljima, a na vašu e-mail adresu biće poslata potvrda sa svim detaljima plaćanja.
 • uspešno ste završili online plaćanje, iznos će biti skinut sa vašeg računa.

Online kupovina je brz, jednostavan i siguran način za plaćanje usluga BeotelNeta.

Platite sigurno, brzo i jednostavno!

Sigurnost

Jeste!Sigurnost vaših podataka štitimo SSL enkripcijom.

Jeste!BeotelNet koristi sistem koji je sertifikovan kao PCI-DSS Nivo 1.

Jeste!Sigurnost vaših podataka prilikom online kupovine je garantovana.

Ušteda

Jeste!Štedite vreme

Jeste!Bez plaćanja troškova provizije

Pitanja i odgovori

Na linku ispod možete da preuzmete dokument sa podacima za identifikaciju BeotelNeta.

https://www.beotel.net/docs/BeotelNet-podaci-za-identifikaciju.pdf

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica UniCredit Bank Beograd. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni BeotelNetu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce - AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu BeotelNeta, a sam upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi - AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Plaćanje tuđom karticom, bez prisustva vlasnika, nije u skladu s poslovnom politikom nijedne banke.

Preporuka je da plaćanje vršite karticom koja je na vaše lično ime, ili ime vaše firme.

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BeotelNet vrši povraćaj isključivo preko iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja je korišćena za plaćanje. BeotelNet će izvršiti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Kontakt
Za sve informacije o uplatama možete se obratiti našoj službi finansija:
Telefon: 011/4255133
Elektronska pošta: finansije@isp.beotel.net
Radno vreme: radnim danima 09-17h

Plaćanje možete izvršiti platnom karticom na našem web sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti, banci, ili na naplatnom mestu BeotelNeta, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.

Na naplatnom mestu:
Gotovinski - gotovinom na naplatnom mestu
Platnim karticama
Čekovima

U banci ili pošti:
Uplatnicom - uplatom na račun BeotelNet-a uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj

Putem interneta:
Platnom karticom - izborom usluge i produženjem na našem korisničkom portalu. Svoju porudžbinu možete platiti Visa, Master ili Maestro karticom koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Obradu kartica vršimo preko kompanije AllSecure, i u saradnji sa Unicredit Bank Srbija AD.

Sva on-line plaćanja obavljaju se u dinarima (RSD). Ukoliko se plaćanje vrši platnom karticom čiji je izdavalac strana banka, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u Euro (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena je na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja.

3-D Secure predstavlja način autentifikacije i zaštite podataka korisnika kartice, osmišljen sa ciljem da zaštiti kupca i trgovca.
Sistem je razvijen od strane kompanija VISA (Verified by Visa) i MasterCard (SecureCode).
Koristi ga većina Internet trgovaca u svetu, kao jedan od najboljih načina zaštite od neovlašćenog plaćanja karticama.

Nakon što ste registrovali broj vašeg mobilnog telefona, na koji vam vaša banka SMS-om šalje jednokratnu lozinku (OneTimePassword), ili kreirali vašu sigurnosnu lozinku (SecureCode) uz pomoć aktivacionog koda koji ste dobili prilikom uručenja vaše platne kartice (ovo je opcija kod nekih banaka), na ekranu će vam se automatski pojaviti zahtev da unesete svoju lozinku, slično načinu na koji vam Banka traži PIN na bankomatu.

Lozinku vam daje vaša banka i ona može biti fiksna (uvek ista) ili jednokratna (obično vam stiže SMS porukom prilikom plaćanja).

Prilikom kupovine na Internetu, unosom ispravne lozinke potvrđujete da ste vi ovlašćeni korisnik kartice i time zaključujete kupovinu.
Ako ne unesete tačnu lozinku, izdavalac vaše platne kartice ne može da potvrdi vaš identitet, zbog čega se kupovina neće realizovati.
Dakle, čak i u slučaju da neko zna broj vaše kartice, bez lozinke ne bi mogao da je koristi kod trgovca učesnika u programu.

Ovaj sistem autentifikacije možete lako prepoznati kada kupujete na internetu.
Nakon što ste kliknuli na dugme za plaćanje, ukoliko vaša kartica učestvuje u 3-D Secure programu, prikazaće vam se prozor u kome ćete videti logotip banke koja vam je izdala karticu, a ispod toga će vam se prikazati način na koji treba da autorizujete vašu platnu karticu.

Proces počinje unošenjem podataka sa vaše kartice i klikom na dugme PLATI.
Prikazuje vam se ekran na kome vaša banka zahteva da unesete jedinstvenu lozinku.

Od vaše banke dobićete SMS poruku sa jednokratnom lozinkom, koju treba da unesete za potvrdu autentifikacije.
Nakon unošenja tražene lozinke, ukoliko ste se uspešno autentifikovali, vaša transakcija će se uspešno izvršiti.

 

Ekran na kome vaša banka zahteva da unesete jedinstvenu lozinku

Lozinku najčešće dobijate SMS-om od vaše banke.

 

Molimo vas da pročitate šta se od vas traži, izaberite način autentifikacije, i sigurni smo da ćete se uspešno autentifikovati i izvršiti online plaćanje.
Ukoliko vam se prikaže ovaj prozor, a vi u njega ne unesete ništa, već samo ignorišete poruku, transakcija će se automatski posle 20 minuta odbiti, jer se u tom slučaju smatra da niste uspešno izvršili autentifikaciju.

Ako autentifikacija nije izvršena uspešno, ni vaša transakcija se neće izvršiti uspešno.

Neuspešna autentifikacija

Ukoliko do sada niste plaćali vašom karticom, molimo vas da kontaktirate banku koja je izdala vašu platnu karticu i zatražite instrukcije za 3-D Secure autentifikaciju.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail
Hosting prodaja i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134 domeni@
isp.beotel.net
Hosting podrška Radnim danima 09-17,
E-mail podrška 00-24
011 4255 122 hosting@
isp.beotel.net

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 09h do 17h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 08h do 19h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h