one px fb code

Online plaćanje

Brzo i lako plaćanje karticom preko interneta

Internet, telefoniju, hosting i registraciju domena BeotelNeta možete platiti i preko weba Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama sa kojima je moguće plaćanje preko interneta. Korisnici mogu za plaćanje da koriste navedene platne kartice, bez obzira kod koje banke su izdate.

Usluga Link za on-line plaćanje
Internet my.beotel.net
Telefonija mojtelefon.beotel.net
Hosting / Registracija domena http://www.beotel.net/hosting/online-placanje
Hosting / Registracija domena - narudžbenica http://www.beotel.net/hosting/online-placanje2
Plaćanje Interneta preko portala my.beotel.net

Ulogujte se sa svojim parametrima i u "Opcijama paketa" pronaći ćete link za online plaćanje (kliknite na sliku ispod za uputstvo za online plaćanje).


Plaćanje usluge telefonije - preko portala mojtelefon.beotel.net

Ulogujte se na portal i u odeljku za online plaćanje pronaći ćete polje za unos iznosa.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U ime BeotelNeta obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni BeotelNeta (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povraćaj usluge i sredstava

Korisnik usluga BeotelNeta ima pravo na povraćaj sredstava koje je uplatio BeotelNetu, u procentu u kom nije iskoristio uslugu, umanjenom za troškove koje je BeotelNet imao, a koji su nastali kao posledica korišćenja usluge.

Politika dostave usluge

Korisnik koji uspešno izvrši plaćanje usluge, a BeotelNet dobije potvrdu uplate od banke u toku transakcije, uslugu dobija odmah i o tome dobija jasno obaveštenje preko weba i e-maila. U slučaju tehničkog problema, a ukoliko korisnik ne dobije uslugu, potrebno je da uputi reklamaciju BeotelNetu.

Ograničenja na isporuku usluge

Ukoliko korisnik ne ispunjava tehničke uslove za isporuku usluge, BeotelNet ne može garantovati isporuku usluge. Ukoliko je nalog korisnika neregularan u sistemu iz bilo kog razloga, korisnik neće moći da dobije uslugu. U ovom slučaju potrebno je da korisnik uputi reklamaciju BeotelNetu.

Politika reklamacija

Ukoliko korisnik nije zadovoljan uslugom ili ima tehnički problem, a u skladu sa opštim uslovima korišćenja, prihvaćenim uslovima ili potpisanim ugovorom za korišćenje usluge, ima pravo da uputi reklamaciju na telefon 011/4255-000 ili na e-mail adresu office@isp.beotel.net. Beotel je dužan da odgovori na reklamaciju u roku od tri radna dana, ne računajući dan prijave reklamacije. U slučaju uvažene reklamacije povraćaj sredstava će biti izvršen isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije pogledajte ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam