promo banner
 • Transfer domena
  Transfer domena
  Transfer domena
  Prebacite svoj domen kod BeotelNet-a u tri jednostavna koraka:
  Prebacite svoj domen kod BeotelNet-a
  u tri jednostavna koraka:
  1 - zatražite autorizacioni kod
  1 - zatražite autorizacioni kod
  2 - pokrenite transfer
  2 - pokrenite transfer
  3 - uživajte u prednostima BeotelNet-ovog hostinga
  3 - uživajte u prednostima BeotelNet-ovog hostinga
Transfer domena

Transfer domena

Nije komplikovano preseliti domen kod BeotelNeta.

Imate nekoliko koraka kod vašeg trenutnog registra i nekoliko koraka kod BeotelNeta. Proces transfera domena traje oko 7 dana. Sa transferom domena treba početi najmanje 30 dana pre isteka registracije vašeg domena, kako ne bi došlo do prekida u radu.

Mi ćemo vam pomoći da preselite domen BeotelNeta, tako da odmah možete koristiti prednostima naših pristupačnih hosting usluga. Da ne biste izgubili ime vašeg domena ili uloženi trud za izradu vašeg web sajta, učinićemo sve da transfer vašeg domena prođe bez ikakvih problema.

1

Pripremite svoj domen za transfer

Zatražite autorizacioni kod od svog trenutnog provajdera i proverite da li imate pristup e-mail adresi administrativnog kontakta, navedenoj prilikom registracije vašeg domena.
2

Pokrenite transfer vašeg domena kod BeotelNeta

Unesite ime domena koji želite da prebacite kod BeotelNeta i popunite podatke o domenu u formularu ispod.
3

Uživajte u prednostima koje vam nudi BeotelNet

Upravljate svojim domenom koristeći najnovije kontrolne panele. Povežite vaš domen sa web sajtom i email nalozima brzo i lako.

Sve podatke o vašem domenu (datum isteka, administrativni kontakt i druge) možete proveriti na našoj WHOIS stranici.

Internacionalni domeni

Za transfer internacionalnih domena (.com, net, org...) potrebno je da kod vašeg trenutnog provajdera (registra) otključate domen za transfer i preuzmete autorizacioni kod (EPP kod). Važno je da je email adresa administrativnog kontakta vašeg domena u whois bazi domena ispravna, jer se na tu email adresu šalje link za odobrenje transfera. Tokom transfera ne sme biti aktivna whois zaštita na domenu.

Domain transfer hero

Nacionalni domeni

Za transfer nacionalnih domena (.rs, co.rs, срб...) potrebno je da od vašeg trenutnog provajdera (registra) zatražite autorizacioni kod (EPP kod). Važno je da email adresa administrativnog kontakta domena u tom trenutku bude ispravna, jer će vam EPP kod biti poslat na tu email adresu. Nakon dobijanja autorizacionog koda, možete kod BeotelNeta zatražiti transfer domena, uz dostavljanje EPP koda koji ste dobili na email.

Transfer domena je besplatan, cena koju plaćate prilikom transfera uključuje produžetak registracije domena za jednu godinu, koja se dodaje na trenutni datum isteka registracije vašeg domena.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa transferom domena, slobodno pozovite ili pošaljite email poruku, naši profesionalni, prijateljski nastrojeni stručnjaci za domene su tu da vam pomognu.

Pozovite nas na 011 4255 134 ili pošaljite email na domeni[@]isp.beotel.net.

Zašto da izaberete BeotelNet?

Prvi registar domena u Srbiji

BeotelNet je prvi i jedan od najvećih registara domena u Srbiji. Sve više korisnika veruje nama, više nego drugim provajderima domena. Naziv vašeg domena može da bude ključ za dalji uspeh, ne gubite vreme, registrujte se kod najboljih.

Sve usluge na jednom mestu!

Mi vam pružamo sve usluge - registracija domena, web i mail hosting, SSL sertifikati, Site.pro Web Builder, cloud serveri, VPS, namenski serveri, telehousing, besplatna migracija vašeg web sajta i domena, i mnoge druge.

Najbolja podrška 24/7

Zbunjeni ste, nešto vam nije jasno? Naši profesionalni, prijateljski nastrojeni stručnjaci za domene su tu da vam pomognu. Pozovite nas na (011) 4255 134 ili pošaljite email na domeni[@]isp.beotel.net

Registrujte nove domene ili preselite postojeće domene direktno kod BeotelNeta.

Najbolja ponuda za vaše poslovanje na Internetu.

Web Hosting

SSD PREMIUM
hosting

Najveći hosting paketi, do 100GB prostora na SSD-u za vaš sajt i e-mailove! cPanel  hosting - do 500 mail naloga, Mailbox bez ograničenja veličine, do 50 domena/sajtova. Backup svakog dana.

Cena već od
18.300 din.
godišnje!

Saznajte više!

WordPress hosting

Hosting paket optimizovan za WordPress + besplatna registracija .RS domena! Webshop plugin za online plaćanje, za vašu Internet prodavnicu. Neograničeni saobraćaj, uz Backup podataka 30 dana!

Cena već od
8.820 din.
godišnje!

Saznajte više!

SSD
hosting

Iskoristite najbolje performanse SSD hostinga! Do 50% brži rad servera! Najbrži procesori i memorija, superbrzi SSD storidži vreme pristupa podacima skraćuju na minimum. Najprodavaniji SSD hosting!

Cena već od
4.620 din.
godišnje!

Saznajte više!

Linux
hosting

Uz jednostavan korisnički interfejs moći ćete lako da postavite i da održavate vaš web sajt.
Kontrolni panel - cPanel - je intuitivan i lak za korišćenje. Garantovano najpovoljniji web hosting. Garantovan kvalitet.

Cena već od
3.239 din.
godišnje!

Saznajte više!

Windows hosting

Preuzmite potpunu kontrolu nad hostingom na ovom moćnom serveru. Na raspolaganju su vam najnoviji PLESK kontrol panel, Microsoft Windows® Server 2016, MSSQL Server 2016 i ASP.NET 4.6.

Cena već od
4.620 din.
godišnje!

Saznajte više!

WHOIS upit Domena

SSL sertifikati po najpovoljnijim cenama!


Sectigo SSL sertifikati

Sigurna razmena informacija, zaštitite se pomoću SSL sertifikata

Vaši posetioci i klijenti imaće više poverenja u vaš sajt ako koriste SSL sertifikat

Google favorizuje web sajtove i online prodavnice koje su zaštićene SSL sertifikatom


Cene od samo 2.200 dinara godišnje!

Pitanja i odgovori

Transfer nacionalnog domena je besplatan, plaća se samo obnavljanje registracije domena, ukoliko domen ističe u toku ili ubrzo nakon transfera domena. Transfer domena nije moguće izvršiti ukoliko je registracija domena istekla.

Neophodno je da se korisnik obrati provajderu kod koga je domen registrovan sa zahtevom da domen otključa i da mu se na email dostavi autorizacioni kod. Obzirom da

Registar nacionalnog internet domena Srbije-RNIDS, šalje autorizacioni kod na e-mail adresu koja je pri registraciji domena navedena kao e-mail vlasnika domena, neophodno je sa provajderom takođe proveriti koja je e-mail adresa navedena pri registracija domena. Može da se desi da vlasnik nema pristup toj e-mail adresi i iz tog razloga je dodatna provera neophodna.

U skladu sa tim da li je pravno ili fizičko lice, vlasnik domena treba da popuni Korisnički obrazac za transfer domena koji se nalazi na ovoj stranici.

Neophodno je da se vlasnik domena obrati provajderu kod koga je domen registrovan, sa zahtevom, da izvrši otključavanje domena i da mu na e-mail dostavi autorizacioni kod za domen. Autorizacioni kod je neophodan za prihvatanje transfera.

Neophodno je da vlasnik domena ima pristup e-mail adresi koja je pri registraciji domena navedena za administrativni kontakt. Pristup e-mail adresi je vlasniku neophodan kako bi mogao da potvrdi transfer domena.

U skladu sa tim da li je pravno ili fizičko lice, vlasnik domena treba da popuni Korisnički obrazac za transfer domena koji se nalazi na ovoj stranici.

Transfer domena je besplatan, domen se pri transferu registruje na još jednu godinu i potrebno je da korisnik izvrši uplatu za obnavljanje registracije po ceni domena. Instrukcije za uplatu šaljemo nakon prijema Korisničkog obrasca.

Napomena:
- Transfer internacionalnog domena je najbolje pokrenuti minimum 15 dana pre isteka registracije domena.
- Transfer domena nije moguće pokrenuti 60 dana nakon registracije / obnavljanja registracije domena / transfera domena.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu