promo banner
 • Mail hosting banner
  Poslovni Mail hosting
  Poslovni Mail hosting
  E-Mail adresa koja odgovara vašem domenu!
  E-Mail adresa koja odgovara vašem domenu!
  Potpuna antivirus i antispam zaštita dolaznih i odlaznih mailova
  Potpuna antivirus i antispam zaštita
  Kontrola mail servera kroz web interfejs
  Kontrola mail servera kroz web interfejs
  Besplatna aktivacija
  Besplatna aktivacija
  Jednostavno postavljanje uz besplatan transfer domena
  Jednostavno postavljanje uz besplatan transfer domena

Poslovni Mail hosting

Mailbox do 1 GB po nalogu
Veličina poruke - 20MB

 • Kompletna antivirus i antispam zaštita dolaznih i odlaznih mailova.
 • Veoma napredan webmail, omogućava vam da šaljete i čitate mailove iz celog sveta.
 • Potpuna kontrola mail servera omogućena vam je kroz web interfejs.
 • Poslovna E-Mail adresa koja odgovara Vašem domenu
 • Sami birate broj korisnika.

Naše pakete karakterišu rešenja sa funkcionalnostima
koje zadovoljavaju potrebe svakog profesionalnog korisnika.


Paketi i cenovnik

MINI mail

Broj naloga 1 - 20
Veličina mailbox-a
Godišnja pretplata 2.400 dinara

MIDI mail

Broj naloga 21 - 40
Veličina mailbox-a
Godišnja pretplata 4.560 dinara

MAXI mail

Broj naloga 41 - 80
Veličina mailbox-a
Godišnja pretplata 8.640 dinara

MEGA mail

Broj naloga 81 - 120
Veličina mailbox-a
Godišnja pretplata 10.800 dinara

GIGA200 mail

Broj naloga 121 - 200
Veličina mailbox-a
Godišnja pretplata 16.800 dinara

GIGA400 mail

Broj naloga 201 - 400
Veličina mailbox-a
Godišnja pretplata 31.200 dinara

NAPOMENA: Cene su iskazane bez pdv-a. Uslugu mogu da koriste samo lica koja imaju registrovan domen.

Tehničke karakteristike

 • prave e-mail adrese oblika korisničko_ime@imedomena (.rs, .com, .net, ...)
 • adrese pop3 i smtp servera oblika: mail.imedomena
 • administratorski nalog za kompletnu administraciju kroz web interfejs
 • webmail koji vam omogućava da koristite poštu sa bilo kog mesta u svetu koristeći browser
 • antivirusna zaštita svih odlaznih i dolaznih mailovaKliknite ovde da biste se prijavili za Mail hosting.

Zašto da izaberete BeotelNet?

Prvi registar domena u Srbiji

BeotelNet je prvi i jedan od najvećih registara domena u Srbiji. Sve više korisnika veruje nama, više nego drugim provajderima domena. Naziv vašeg domena može da bude ključ za dalji uspeh, ne gubite vreme, registrujte se kod najboljih.

Sve usluge na jednom mestu!

Mi vam pružamo sve usluge - registracija domena, web i mail hosting, SSL sertifikati, Site.pro Web Builder, cloud serveri, VPS, namenski serveri, telehousing, besplatna migracija vašeg web sajta i domena, i mnoge druge.

Najbolja podrška 24/7

Zbunjeni ste, nešto vam nije jasno? Naši profesionalni, prijateljski nastrojeni stručnjaci za domene su tu da vam pomognu. Pozovite nas na (011) 4255 134 ili pošaljite email na domeni[@]isp.beotel.net

Registrujte nove domene ili preselite postojeće domene direktno kod BeotelNeta.

Najbolja ponuda za vaše poslovanje na Internetu.

WHOIS upit Domena

Pitanja i odgovori

Da li znate da klijenti 10 puta češće posluju sa firmama koje imaju poslovnu e-mail adresu? Sa lako pamtljivom e-mail adresom zasnovanom na imenu domena vaše firme, promovišete svoju firmu svakom porukom koju pošaljete. Možete kreirati dodatne e-mail adrese - kao što su prodaja@ ili kontakt@ - koje prosleđuju e-mail poruke u vaše prijemno poštansko sanduče.

Ukoliko imate svoj profesionalni e-mail nalog, on vam omogućava da vaša firma bude prisutna u svetu digitalne komunikacije. Na ovaj način ostavljate ozbiljan i pouzdan prvi utisak. Besplatan e-mail nalog sa druge strane može izazvati sumnje u vaš kredibilitet. On vam omogućava da možete da menjate samo prvi deo e-mail adrese - sve što je pre znaka @ - što često zahteva kompromis zbog nedostatka dostupnosti. Kada je u pitanju poslovna komunikacija, ovakav kompromis treba izbeći. Kreiranjem profesionalnog e-maila kod BeotelNeta možete odabrati domen za vaš e-mail, odnosno sve ono što dolazi nakon @ znaka. Ova sloboda omogućava jedinstvenu profesionalnu e-mail adresu, na primer: ime.prezime@imedomena.rs. ime.prezime@imedomena.com.

BeotelNet vam daje potpunu slobodu, uključujući mogućnost prosleđivanja e-mailova sa vaše stare e-mail adrese na novu i obratno. E-mail klijenti, kao što su Microsoft Outlook ili Thunderbird, omogućavaju vam da radite efikasnije i upravljate svim svojim e-mail nalozima (e-mail adresama), sastancima i kontaktima na svim vašim uređajima. Vaš profesionalni email nalog kod BeotelNeta funkcioniše u potpunosti bez reklama.

Sa profesionalnim poslovnim e-mail nalogom, uvek ćete dobiti najviše od digitalnih komunikacija. Kao primer, zamislite da dobijete račun sa poslovne e-mail adrese kao što je pera123@freemail.com. Ovo će odmah ostaviti loš utisak, pre nego što otovrite e-mail poruku. Vaš poslovni e-mail je digitalno lice vaše firme i izborom besplatnih e-mail provajdera reskirate da se pojavljujete kao anonimni ili, još gore, da klijenti budu nepoverljivi prema porukama koje dobijaju od vas. U najgorem slučaju, primalac poruke sa ovakvom e-mail adresom će pretpostaviti da je u pitanju neželjena poruka i obrisati je odmah.

Poslovno e-mail rešenje obezbeđuje pouzdan i profesionalan digitalni profil. BeotelNet nudi idealno rešenje za kompanije svih profila i veličina. Omogućavamo vam da dodelite svakom zaposlenom njegovu poslovnu e-mail adresu kao što je imesaradnika@imefirme.rs, i da dodelite nove e-mail adrese za određene usluge kao što je prodaja@imefirme.rs ili servis@imefirme.rs. Kada kreirate poslovnu e-mail adresu kod BeotelNeta, sve vam je dostupno na jednom mestu. Pored poslovnih e-mail rešenja nudimo vam registraciju domena, hosting, Cloud server ili VPS, SSL sertifikate i druga rešenja za vaše poslovanje. Ako imate bilo kakvih pitanja o poslovnom e-mail hostingu ili drugim servisima, slobodno pozovite, naša stručna služba pomoći će vam pomoći.

Pozovite nas na 011 4255 134 ili pošaljite email na domeni[@]isp.beotel.net.

Kreiranje sopstvene e-mail adrese je jednostavno kod BeotelNeta. Odaberite paket koji vam najviše odgovara, a zatim izabrate delove vaše profesionalne e-mail adrese. E-mail adresa se sastoji od: ime, znak @, vaš domen, kao što su .rs , .com ili .org.rs. Da biste kreirali svoju e-mail adresu, prvo izaberite vaš domen. Sa našim e-mail hostingom, možete da napravite pojedinačne e-mail adrese, za svakog od vaših zaposlenih.

Kada ste kreirali e-mail vaše firme, možete pristupiti svojim porukama u bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta. Za pristup možete koristiti webmail ili neki od e-mail klijenata npr. Microsoft Outlook ili Thunderbird-a.

Postoji mogućnost za promenu e-mail adrese. Bez obzira da li ste u braku i prihvatili prezime vašeg partnera, promenili ime vaše firme ili promenili svoje poslovne zahteve, možete promeniti svoju e-mail adresu u samo nekoliko klikova. Jednostavno se prijavite u Kontrol panel, izaberite vašu e-mail adresu i promenite je u željenu varijantu. Za nesmetan prelazak na novu e-mail adresu, možete konfigurisati tako da se sve poruke sa vaše stare adrese prosleđuju na novu adresu. U slučaju da želite novi domen, možete kreirati nove adrese - sve što treba da uradite je da proveriti dostupnost i registrujete vaš novi domen.

Postoji nekoliko načina pristupa vašem poslovnom e-mail nalogu sa mobilnog telefona. Prvo instalirajte aplikaciju za e-mail (dostupna za iOS i Android) i prijavite se sa parametrima za vaš e-mail. Nakon konfiguracije ste spremni da primate i šaljete e-mail poruke sa vašeg mobilnog telefona. Većina mobilnih telefona ima već unapred instalirane e-mail klijente koji se lako mogu povezati sa vašim poslovnom e-mail nalogom kod BeotelNeta. Aplikacija mora da podržava IMAP da bi vaša e-mail adresa mogla da radi na mobilnom telefonu. Naša tehnička podrška pruža korak po korak pomoć za podešavanje e-mail naloga na Android i iOS mobilnom telefonu.

Vaš poslovni e-mail nalog možete povezati sa Outlook-om u samo nekoliko klikova, i pristupiti vašem e-mailu brzo i jednostavno. Da biste sinhronizovali svoje poštansko sanduče, kontakte i sastanke, preporučujemo da podesite IMAP nalog. Na ovaj način imaćete ažurno sve na svakom uređaju. Takođe, možete da se držite klasičnog POP3 naloga ako želite. Zavisno od toga koju verziju MS Outlook-a imate, proces konfiguracije se može malo razlikovati. Vodič korak po korak koji se odnosi na vaš poslovni e-mail možete pronaći na našem portal za podršku, a naš tim stručnjaka za podršku uvek vam je na raspolaganju za pomoć.

Da li imate 2 zaposlena, manju firmu sa 15tak zaposlenih, ili ste velika kompanija, Beotelnet vam nudi profesionalno rešenje e-mail hostinga za firme, sigurno i pouzdano rešenje za internu i eksternu digitalnu komunikaciju. Bez obzira na to koliko brzo raste vaše poslovanje i preduzeće, naše e-mail hosting rešenje za poslovne korisnike će rasti sa vama i uvek ćemo vam pružiti najbolje resurse za vas i vašu firmu. Naša centralizovano upravljanje pruža brojne prednosti firmama svih veličina, nema komplikovanih in-house rešenja, brige o problemima i održavanju. Na raspolaganju su vam naše iskustvo, stručnost i profesionalna podrška. Sve što treba da uradite je da nas pozovete i u kontaktu sa našim stručnjacima dobijete odgovore na sva vaša pitanja o kreiranju i upravljanju e-mail hostinga za firme.

Kada registrujete svoj novi domen za e-mail hosting, možete nastaviti sa koracima za kreiranje poslovnih e-mail adresa. Odaberite program koji ćete  koristiti za e-mail, na primer: Microsoft Outlook. Podešavanja servera su obično automatska- ako ne, jednostavno ubacite podatke koje ste dobili od BeotelNeta. Alternativni pristup vašem e-mail nalogu je webmail. Podesite vaš e-mail i na drugim uređajima (mobilni telefon) ako želite da koristite više uređaja za slanje i primanje e-mailova.

Važno je obezbediti da svi zaposleni imaju pristup svojim poslovnim e-mail adresama. Pošaljite test e-mail poruku na poznatu adresu kako biste bili sigurni da slanje i primanje poruka radi glatko i da je podešavanje uspešno. Vaš poslovni potpis je takođe važan za profesionalni izgled e-mail poruke koju šaljete. Poslovna elektronska pošta se smatra formalnim načinom komunikacije na isti način kao i poslovna pisma. Postoji niz elemenata koji treba uključiti, kao što su ime i pravni oblik u skladu sa registracijom vaše firme, adresa firme, PIB i Matičnim broj... Osim toga, imate mogućnost da ubacite logo vase firme ili slike koje su uskladu sa vašim korporativnim dizajnom.

Takođe možete konfigurisati tako da sve e-mail poruke koje dolaze na vašu staru e-mail adresu budu prosleđivane na vašu vašu novu poslovnu e-mail adresu. Nakon toga, obavestite sve svoje poslovne kontakte i kolege da je vaša e-mail adresa promenjena. Možete promeniti svoje poštansko sanduče i podesiti filtere ili foldere u skladu sa vašim individualnim potrebama.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail
Hosting prodaja i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134 domeni@
isp.beotel.net
Hosting podrška Radnim danima 09-17,
E-mail podrška 00-24
011 4255 122 hosting@
isp.beotel.net

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 09h do 17h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 08h do 19h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h