Dragi korisnici,

Od 18. marta, tačno u 8.00h ujutru, na RTS 3 kanalu počela je nastava za učenike osnovnih škola, koja će biti emitovana šest dana u nedelji.

U nastojanju da našim školarcima dodatno olakšamo pristup emitovanim časovima, omogućili smo vraćanje sadržaja i do 72h unazad tokom trajanja nastavnog programa - učenje na daljinu.

Nastavni program osnovci mogu pratiti i na mobilnim uređajima, preko Beo2Go aplikacije.

Radno vreme naših poslovnica:

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije i proglašenjem vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, BeotelNet je u ovim okolnostima prilagodio rad poslovnica sa izmenjenim radnim vremenom:
Beograd
  • TC Futura – radnim danom od 10 do 18h, subotom od 09 do 14h
  • TC Merkator – svaki dan od 12 do 20h
  • Sajam – neće raditi
Novi Sad
radnim danom od 10 do 18h, subotom od 09 do 14h
Niš
radnim danom od 10 do 18h, subotom od 09 do 14h

Hvala na razumevanju.
Vaš BeotelNet
promo banner

Prenos Fiksnog Telefonskog broja

Prenesite svoj fiksni broj i postanite korisnik digitalne fiksne telefonije BeotelNeta!

Usluga prenosa broja je besplatna i omogućava vam prelazak iz druge fiksne mreže u BeotelNetovu fiksnu mrežu uz zadržavanje vašeg postojećeg telefonskog broja.

Svoj telefonski broj možete preneti u BeotelNetovu fiksnu mrežu podnošenjem zahteva za prenos telefonskog broja u nekom od prodajnih mesta BeotelNeta.

Prilikom podnošenja zahteva za prenos broja potrebno je da priložite kopiju lične karte. Da biste podneli zahtev potrebno je da izmirite račune kod postojećeg operatera.

Za više informacija pozovite Call center BeotelNeta na broj 011/4255-000 ili putem imejla prodaja@isp.beotel.net.

Poslovni korisnici za prenos svojih fiksnih brojeva u mrežu BeotelNeta za detaljne informacije mogu kontaktirati službu prodaje na telefon 011/4255-193 ili putem imejla biznis.prodaja@isp.beotel.net

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu