Novo u ponudi:  Office 365


Stalni pristup internetu

BeotelNet nudi različite vrste konekcije, uključujući ADSL, wireless i direktne linkove. Već u zavisnosti od Vaših potreba i tehničkih mogućnosti realizovaćemo najbolju i najbržu vezu sa internetom. Saznajte više.

Fiksna telefonija

Telefonirajte i uštedite - odaberite digitalnu fiksnu telefoniju BeotelNeta, koja vam pruža jasnu i pouzdanu vezu sa neograničenim pozivima u mreži, kao i brzu instalaciju servisa na novu ili postojeću centralu. Saznajte više.

Namenski serveri

Zakupom namenskog servera imate na raspolaganju hardverske i mrežne resurse potrebne za vaše poslovanje, oslobađate se investicija za kupovinu i održavanje, obezbeđujete sigurnost i dostupnost podataka. Saznajte više.

Shared hosting

Kvalitetan web hosting na Linux i Windows serverima uz non-stop podšku. Paketi prilagođeni svim grupama korisnika po najpovoljnijim cenama. Koristite sve prednosti Control Panela. Saznajte više.

VPS

Sve Virtual Private Server (VPS) mašine imaju garantovanu brzinu procesora i memorije, a korisnici su u prilici da izaberu konfiguraciju po svom izboru i dodaju nove resurse već prema svojim potrebama. Saznajte više.

Telehousing

Telehousing predstavlja specifičan oblik zakupa prostora za smeštaj telekomunikacione opreme. Prostor je opremljen specijalnim policama, namenjenim za smeštaj servera... Saznajte više.

VPN

Korišćenjem tzv. zatvorenih tunela, VPN (Virtual Private Network) omogućava povezivanje udaljenih lokacije firme tako da one međusobno komuniciraju i razmenjuju informacije kao da se nalaze u jedinstvenoj mreži. Saznajte više.

Streaming

Koristeći naše servere u zemlji i u inostranstvu možete uživo emitovati svoje audio i video programe. Takođe, servis je idealan za emitovanje sajmova, konferencija, sportskih i drugih događaja. Saznajte više.Pošto izaberete servise koji Vam trebaju...

Kliknite ovde za kontakt

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu