promo banner
 • VPS
  VPS
  VPS
  VPS
  VPS
  Budite Administrator svog servera!
  Budite
  administrator
  svog servera!
  Hostujete neograničen broj sajtova
  Hostujete neograničen broj sajtova
  Maksimalna fleksibilnost i kontrola
  Maksimalna fleksibilnost i kontrola
  Kao fizički server, ali jeftinije
  Kao fizički server, ali jeftinije
  Bez investiranja u kupovinu novog servera
  Bez investiranja u
  kupovinu novog servera

VPS Professional

BeotelNet hostuje mnoge od najvećih i najposećenijih web sajtova u Srbiji, na najkvalitetnijoj opremi, u našem Data Centru u Beogradu, peering-om sa najvećim provajderima, iskusnim i posvećenim timom stručnjaka koji brinu o funkcionisanju našeg sistema, ali uvek i o našim klijentima. Posedujemo više od 20Gbps redundantnih Internet linkova, kao i linkove ka Serbian Open eXchange (SOX) mreži za razmenu lokalnog Internet saobraćaja. Naša tehnička podrška je dostupna 24/7/365, a garantovana dostupnost naših servisa je 99.9% godišnje. Ovako radimo još od 1996. godine…

Zašto da investirate mnogo novca u kupovinu servera kada možete da plaćate mesečno, i dobijete vrhunsku uslugu u našem Data Centru?

VPS VM manager Virtuelni Privatni Server (VPS) omogućava korisniku da dobije sve funkcionalnosti i prednosti fizičkog servera uz nižu cenu. Svi VPS serveri imaju garantovanu brzinu procesora, memorije i prostora na HDD, a korisnici su u prilici da naprave konfiguraciju po svom izboru i prema svojim potrebama.

Takođe, ovaj servis omogućava unapređenja performansi dodavanjem dodatnih resursa - procesora, RAM memorije, protoka i slično.

Vaš VPS može da raste kako se širi poslovanje vaše firme.

BeotelNetova VPS Professional usluga je bazirana na VMware® i KVM tehnologijama, naši serveri rade na najsavremenijim višeprocesorskim Intel Xeon platformama, data storage-ima velikog kapaciteta i brzine, konektovani su na Internet linkovima velike brzine. Ovim je korisnicima omogućen maksimalno stabilan rad, postiže se velika brzina pristupa podacima, i dobija efekat lokalnog servera.

Sve zahteve naših korisnika u vezi sa distribucijom ili verzijom OS-a, konfiguracijom servera, naš tim stručnjaka uvek rešava na zadovoljstvo naših korisnika.

Siguran izbor - maksimalna dostupnost

Za VPS servise je obezbeđeno neprekidno i redundantno napajanje, kao i klimatizovani uslovi rada u našem Data Centru.

BeotelNet svoje usluge pruža u modernom Data Centru u Beogradu, sa najvišim bezbednosnim standardima. Našim korisnicima garantujemo maksimalnu dostupnost svih naših usluga.

Oprema i softver koju koristimo za usluge VPS servisa je od najpoznatijih i najboljih svetskih proizvođača hardvera i softvera.

Bezbednost i pouzdanost vašeg poslovanja su nam na prvom mestu.

Imate li pitanja? Kontaktirajte nas odmah!

Tehnički detalji

 • Vrhunski Data Centar, 24/7/365 nadzor
 • Povezivanje Data Centara preko više redundatnih Intrenet linkova
 • Direktan peering sa svim većim regionalnim provajderima
 • Više redundantnih servera i mrežnog hardvera
 • Redundantnost kroz RAID 10 i najnoviju klaster tehnologiju za skladištenje podataka
 • Mirrored skladištenje podataka i dodatni backup podataka
 • Višestruki redundantni DNS serveri za visoku dostupnost domena
 • Firewall, DDoS zaštita
 • 99,9% garancija dostupnosti

BeotelNet VPS hosting paket

Kreirajte svoj VPS server

od 4.037 RSD/mes

cena bez PDV-a
 • 1-16 CPU core
 • 1-16 GB RAM
 • 20-200 GB storage
 • 4-8 TB data transfer
 • 1-2 IP adrese
 • Linux / Windows OS
Naručite!

6 prednosti VPS-a

1
Potpuni root pristup

Uz VPS dobijate potpuni root/administratorski pristup server, u mogućnosti ste da ga konfigurišete prema svojim potrebama.

2
Više sajtova

VPS servis vam omogućava da imate više domena i više sajtova. Bilo da imate klijente ili vama treba više sajtova, možete ih postaviti na svoj VPS.

3
Razvoj aplikacija

Potpuni pristup serveru je idealno okruženje za razvoj razločitih vrsta aplikacija. Instalirajte platforme i okruženje koje odgovara vašim projektima.

4
Garantovani resursi

Uz VPS dobijate garantovane resurse koji su samo vama na raspolaganju. Izabrana količina RAMa, CPU core-ova, i kapacitet diska - vama na usluzi.

5
Skalabilnost

Onog trenutka kada vam zatreba više procesora, RAM-a, ili više prostora, dovoljno je da promenite postojeći ili izaberete novi VPS paket. Bez prekida u radu.

6
Isto kao fizički server...

samo jeftinije. Nemate trošak hardvera, zakupa linka i prostora u Rack ormanu. Vaš novi VPS ne zavisi od kvarova ili nabavke pojedinačnih delova za server.

Registracija domena

Pretražite i registrujte odmah domaće i internacionalne domene
.RS2.256 RSD2.028 RSD
.CO.RS1.050 RSD
.COM1.620 RSD
.NET1.980 RSD
.ORG1.980 RSD
.INFO2.580 RSD

Operativni sistemi i aplikacije koji su vam na raspolaganju

 • cPanel, PLESK i ISPmanager kontrol paneli (licence se posebno plaćaju)

Pitanja i odgovori

Virtuelni Privatni Server (VPS) omogućava korisniku da dobiju sve funkcionalnosti i prednosti fizičkog servera uz nižu cenu. Svi VPS serveri imaju garantovanu brzinu procesora, memorije i prostora na HDD, a korisnici su u prilici da izaberu konfiguraciju po svom izboru i prema svojim potrebama. Takođe, ovaj servis omogućava unapređenja performansi dodavanjem dodatnih procesora, RAM memorije, protoka i slično. VPS može da raste kako se širi poslovanje vaše firme.

BeotelNetovi Virtual Private Serveri su bazirani na najsavremenijim višeprocesorskim Intel Xeon platformama, data storage-ima velikog kapaciteta i brzine, i povezani na internet linkom velike brzine, čime je korisnicima omogućen maksimalno stabilan rad. Za sve servise je obezbeđeno neprekidno i redundantno napajanje, klimatizovani uslovi rada u našem Data Centru, kao i DDoS zaštita.

BeotelNet obezbeđuje VPS Professional uslugu prema vašem zahtevu na svojoj infrastrukuturi zajedno sa Internet linkom, pritom se postiže velika brzina pristupa podacima, i dobija se efekat lokalnog servera.

Naši serveri koriste VMware virtulizacionu platformu za VPS-ove.

Svi naši VPS serveri koriste Intel Xeon Quad, Hexa i Octa core procesore.

BeotelNet svoje usluge pruža u savremenom Data Centru, sa najvišim bezbednosnim standardima i na najsavremenijoj opremi.

Našim korisnicima garantujemo maksimalnu pouzdanost i dostupnost svih naših usluga u našem Data Centru u Beogradu.

Nekoliko tehničkih detalja:

 • Vrhunski Data Centar, 24/7/365 nadzor
 • BeotelNetov Data Centar je povezan preko više redundatnih Intrenet linkova
 • Direktan peering sa svim većim regionalnim provajderima
 • Više redundantnih servera i mrežnog hardvera
 • Redundantnost kroz RAID 10 i najnoviju klaster tehnologiju za skladištenje podataka
 • Mirrored skladištenje podataka i dodatni backup podataka
 • Višestruki redundantni DNS serveri za visoku dostupnost domena

BeotelNetov VPS je siguran izbor za vaše poslovanje.

BeotelNet vodi posebnu brigu o sigurnosti podataka svojih korisnika.

 • Visoke performanse BeotelNetovog Data Centra, koji je među najbezbednijim i najefikasnijim u Srbiji, obezbediće maksimalnu bezbednost za vaše aplikacije i podatke.
 • Ugrađeni firewall, DDoS zaštita i veoma osetljivi IDS/IPS i SIEM tehnologije, otkrivaju i blokiraju napade hakera na vaš server. Kombinacija ovih komponenti obezbeđuje maksimalnu sigurnost protiv sajber-napada i hakovanja.
 • SSL sertifikat - Sigurna razmena podataka
 • Nudimo vam Trend Micro zaštitu za vaše kompletno poslovanje.

Naravno, korisnici moraju da redovno ažuriraju operativne sisteme svojih VPS-ova, i rade redovan backup svojih podataka.

Ne morate da platite za cPanel ili Plesk licencu posebno ukoliko već imate svoju licencu. Međutim, ako nemate cPanel ili Plesk licencu možete je naručiti preko BeotelNeta prilikom kupovine vašeg VPS ili Cloud servera. Licence za ove kontrol panele plaćaju se kao dodatak.

cPanel kontrol panel licenca – 2400 din + PDV (cena prema korisniku) / mesečno
Plesk kontrol panel licenca – 2400 din + PDV (cena prema korisniku) / mesečno

Na raspolaganju su vam praktično sve verzije operativnih sistema – Linux, Unix ili Windows, u zavisnosti šta vam je potrebno.

Naravno, menjanje paketa (konfiguracije) koje koristi vaš VPS može se menjati. Ako se potrebe ili zahtevi vašeg projekta promene – na primer, želite više prostora ili bolje performanse - možete preći na veći paket koji više odgovara vašim potrebama. Promena paketa neće izazvati nikakve prekide u radu. Promena paketa vašeg VPS-a radi se preko našeg portala HTTPS://MY.BEOTEL.NET

Naravno, podržavamo menjanje resursa i korišćenje prilagođenih planova prema potrebama korisnika. Ukoliko vaš projekat zahteva više postora, više procesorske snage ili više memorije možete povećati one resurse koji su vam potrebni, na primer količinu RAM-a. Prednost BeotelNetovih VPS paketa - izaberite neki od naših prekonfigurisanih paketa, ili prilagodite VPS vašim potrebama.BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail
Hosting prodaja i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134 domeni@
isp.beotel.net
Hosting podrška Radnim danima 09-17,
E-mail podrška 00-24
011 4255 122 hosting@
isp.beotel.net

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 09h do 17h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 08h do 19h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h