promo banner
 • Office 365 cenovnik
  Microsoft 365
  cenovnik
  Microsoft 365
  cenovnik

Izaberite svoj paket

Microsoft 365

Microsoft 365
Business Basic

Najbolje za preduzeća kojima su potrebne poslovna e-mail i druge poslovne usluge. Office aplikacije nisu uključene.

6 $US korisnik/mesečno

(podrazumeva godišnju obavezu)
PDV nije uračunat u cenu
Microsoft 365

Microsoft 365
Apps za manje firme

Najbolje za preduzeća kojima su potrebne Office aplikacije uz skladištenje i deljenje datoteka u oblaku. Poslovna e-mail nije uključena.

9,20 $US korisnik/mesečno

(podrazumeva godišnju obavezu)
PDV nije uračunat u cenu
Microsoft 365

Microsoft 365
Business Standard

Najbolje za preduzeća kojima su potrebne poslovna e-mail, Office aplikacije i druge poslovne usluge.

14 $US korisnik/mesečno

(podrazumeva godišnju obavezu)
PDV nije uračunat u cenu
Microsoft 365

Microsoft 365
Business Premium

Kompletno, inteligentno rešenje, koje obuhvata Office 365, Windows 10 i Enterprise Mobility + Security, koje pomaže da budete produktivni i da radite bezbedno zajedno sa kolegama.

22 $US korisnik/mesečno

(podrazumeva godišnju obavezu)
PDV nije uračunat u cenu

Izaberite neku od naših aplikacija

Exchange Online

Exchange Online
Plan 1

Bezbedno i pouzdano e-mail rešenje poslovne klase uz prijemno sanduče od 50 GB po korisniku.

4 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
Exchange Online

Exchange Online
Plan 2

Sve funkcije Exchange Online plana 1 uz neograničeno skladište, hostovanu govornu poštu i zaštitu od gubitka podataka.

8 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
SharePoint Online

SharePoint Online
Plan 1

SharePoint Online funkcije potrebne za postizanje uspeha u malim i srednjim preduzećima.

5 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
SharePoint Online

SharePoint Online
Plan 2

SharePoint Online sa svim funkcijama i mogućnostima za velika preduzeća. Uključuju Plan 1 i još mnogo toga.

10 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
OneDrive for Business Online

OneDrive for Business Plan 1

Najbolje za preduzeća kojima su potrebni deljenje datoteka i OneDrive skladište.

5 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
OneDrive for Business Online

OneDrive for Business Plan 2

Najbolje za preduzeća kojima su potrebni deljenje datoteka, neograničeni prostor za skladištenje podataka, napredna bezbednost i zaštita osetljivih informacija.

10 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
Project Online Essentials

Project Online Essentials

Modul dodatka za članove projektnog tima. Project Online Essentials predstavlja dodatak za članove tima za klijente koji imaju Project Online Professional ili Project Online Premium.

7 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
Project Online Professional

Project Online Professional

Upravljanje projektima u oblaku putem klijenta za računare i web pregledača.

30 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
Project Online Premium

Project Online Premium

Kompletno rešenje za upravljanje projektima i portfolijima pomoću usluge Microsoft Project & Portfolio Management (PPM).

55 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
Visio Online

Visio Online
Plan 1

Najbolje za korisnike koji treba da kreiraju i dele jednostavne dijagrame u svom omiljenom web browser-u. Paket uključuje 2 GB OneDrive skladišta.

5 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu
Visio Online

Visio Online
Plan 2

Najbolje za korisnike kojima je potrebno da kreiraju profesionalne poslovne i IT dijagrame koji zadovoljavaju industrijske standarde i mogu se povezati sa podacima. Uključuje sve pogodnosti plana Visio Online Plan 1 i još mnogo toga.

15 $US korisnik/mesečno

PDV nije uračunat u cenu

Pitanja i odgovori

Office 365. „Office 365“ se odnosi na planove pretplate koji obuhvataju pristup Office programima i druge usluge za produktivnost koje su omogućene preko interneta (usluge u oblaku). Office 365 obuhvata planove za korišćenje kod kuće i za preduzeća. Saznajte više o usluzi Office 365 za korišćenje kod kuće. Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju usluge kao što su veb konferencije pomoću programa Skype za posao i Exchange Online hostovani e-mail za preduzeća, kao i dodatni prostor za skladištenje na mreži uz OneDrive for Business.

Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju za stone računare najnovijih Office programa koje korisnici mogu da instaliraju na više računara i uređaja. Kompletno instalirani programi uključuju: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access. (Publisher i Access su dostupni samo na PC računarima.) Možete da ih instalirate na više uređaja, uključujući PC računare, Mac računare, Android tablete, Android telefone, iPad i iPhone uređaje. Kad vam je aktivna Office 365 pretplata koja uključuje verziju sistema Office za stone računare, uvek imate najažurniju verziju programa.

Office 365 planovi koji su samo na mreži, odličan su izbor za izvesne poslovne potrebe i dizajnirani su za rad sa najnovijom verzijom sistema Office, Office 2013 i Office 2011 za Mac. Prethodne verzije sistema Office, kao što su Office 2010 i Office 2007, možda će raditi sa uslugom Office 365 uz smanjenu funkcionalnost. Pronađite više detalja o tome koje su verzije sistema Office podržane. NAPOMENA: Ova kompatibilnost sa sistemom Office ne odnosi se na planove Exchange Online Kiosk niti Office 365 Enterprise K1.

Svi Office 365 planovi plaćaju se na osnovu mesečne ili godišnje pretplate.

Microsoft Office. „Microsoft Office“ je ime koje još uvek koristimo za naš poznati softver za produktivnost. Office paketi su dostupni u okviru jednokratne kupovine i obuhvataju programe kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje je moguće instalirati samo na jednom PC ili Mac računaru. Programi se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, možete ponovo da kupite proizvod kad nova verzija postane dostupna. Najnovije verzije trenutno dostupne za jednokratnu kupovinu jesu Office 2016 za Windows i Office 2016 za Mac. Ti paketi ne sadrže nijednu uslugu zasnovanu na oblaku u sklopu usluge Office 365.

Office 365 je dizajniran za rad sa najnovijom verzijom sistema Office, Office 2013 i Office 2011 za Mac. Prethodne verzije sistema Office, kao što su Office 2010 i Office 2007, možda će raditi sa uslugom Office 365 uz smanjenu funkcionalnost. Pronađite više detalja o tome koje su verzije sistema Office podržane. Ako imate Office 2003 ili stariju verziju, moraćete da ažurirate na noviju verziju sistema Office da biste koristili Office 365; ili se možete pretplatiti na neki od mnogih Office 365 planova koji obuhvataju najnoviju verziju sistema Office. Pored najnovije verzije sistema Office kao dela pretplate, dobićete i automatske ispravke, pa će Office uvek biti ažuran. Poređenje planova.

Pretplatnici na Office 365 Business i ProPlus mogu da instaliraju Office na najviše 5 PC ili Mac računara, 5 tablet računara i 5 pametnih telefona. Možete da računate hibridne Windows uređaje, kao što je Microsoft Surface Pro, bilo kao PC računar ili tablet.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktivaciju svih Office 365 planova, kao i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom neophodna je i za pristup Office 365 uslugama u oblaku namenjenim za poboljšanje produktivnosti, uključujući e-mail, konferencije, upravljanje IT infrastrukturom i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za stone računare, na primer, Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti posedovanja verzije Office aplikacija za stone računare jeste to što možete da radite van mreže i budete sigurni da će se sav vaš rad automatski sinhronizovati kad se sledeći put povežete sa internetom, tako da nikada nećete morati da brinete o ažuriranosti dokumenata. Vaša verzija sistema Office za stone računare automatski se ažurira i nadograđuje kad se povežete sa internetom, tako da uvek imate najnovije alatke kao pomoć pri radu. Poređenje Office 365 planova.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan organizacije. Kada koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Office 365 skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite su deo oblaka – sve od e-maila zasnovanog na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta sa PC računara, tablet računara, pametnog telefona ili drugog uređaja sa internet vezom jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Office 365 može da se prilagodi u velikoj meri i da podržava sve od poslovanja koje vodi jedna osoba do preduzeća sa desetinama hiljada korisnika:

 • Office 365 Business planovi su najbolji za preduzeća sa od 1 do 300 korisnika.
 • Office 365 Enterprise planovi odgovaraju organizacijama čija veličina se kreće od jednog zaposlenog do više od 50.000 korisnika.
Ovde možete da uporedite sve opcije.

Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje/regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji/regionu.

Office obezbeđuje sledeće aplikacije:

 • Office za Android™: Prikazujte, pravite i uređujte dokumente pomoću aplikacija Word, Excel i PowerPoint koje su prilagođene za kontrolu dodirom. Možete računati na to da će Office za Android sačuvati nepromenjen sadržaj i oblikovanje tako da dokument izgleda odlično kada se vratite na PC ili Mac računar. U aplikaciji Word dodajte komentare ili pratite promene dok radite zajedno sa drugima. Pregledajte i ažurirajte Excel unakrsne tabele i jednostavno dodajte formule ili grafikone. Unosite promene u PowerPoint prezentacije i projektujte ih bežično na velikom ekranu.

  Pomoću sistema Office za Android možete besplatno da prikazujete dokumente. Uređivanje i pravljenje dokumenata zahteva Office 365 pretplatu koja ispunjava uslove: Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E3, E4 i E5, Office 365 Enterprise E1 i E3 (cene za državne institucije), Office 365 Education Plus i Office 365 ProPlus.

 • Office za iPad®: Prikazujte, pravite i uređujte dokumente u okviru aplikacija Word, Excel i PowerPoint koje su prilagođene za kontrolu dodirom. Možete računati na to da će Office za iPad sačuvati nepromenjen sadržaj i oblikovanje tako da dokument izgleda odlično kada se vratite na PC ili Mac računar. U aplikaciji Word dodajte komentare ili pratite promene dok radite zajedno sa drugima. Pregledajte i ažurirajte Excel unakrsne tabele i jednostavno dodajte formule ili grafikone. Unosite promene u PowerPoint prezentacije i projektujte ih bežično na velikom ekranu.

  Pomoću sistema Office za iPad možete besplatno da prikazujete dokumente. Uređivanje i pravljenje dokumenata zahteva Office 365 pretplatu koja ispunjava uslove: Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E3, E4 i E5, Office 365 Enterprise E1 i E3 (cene za državne institucije), Office 365 Education Plus i Office 365 ProPlus.

 • Office Mobile: Aplikacija Office Mobile je unapred instalirana u operativnom sistemu Windows Phone 8 i dostupna je na izabranim modelima iPhone® uređaja i Android telefona. Office Mobile nudi sjajne mogućnosti za prikazivanje i uređivanje Office sadržaja u pokretu. Možete računati na to da će Office Mobile sačuvati nepromenjen sadržaj i oblikovanje tako da dokument i dalje izgleda odlično kada se vratite na PC ili Mac računar. Office Mobile za iPhone uređaje i Android telefone može da se koristi besplatno u nekomercijalne svrhe – jednostavno preuzmite aplikaciju iz prodavnice na svom telefonu.

  Da biste uređivali ili pravili dokumente ili pristupali dokumentima uskladištenim lokalno u sistemima SharePoint i OneDrive for Business, morate imati kvalifikovani Office 365 plan: Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E3, E4 i E5, Office 365 Enterprise E1 i E3 (cene za državne institucije), Office 365 Education Plus i Office 365 ProPlus.

 • Outlook Mobile: Windows Phone 8 obuhvata unapred instaliranu verziju programa Outlook koju možete da koristite da biste pristupili lokaciji Outlook.com, usluzi Office 365 ili Exchange e-mailu.

 • OneNote: OneNote aplikaciju za mobilne uređaje možete koristiti za pristup beleškama dok ste u pokretu. Ova aplikacija je dostupna na Windows Phone 8 telefonima, iPhone i iPad uređajima i Android telefonima.

 • OWA: Ako imate Office 365 pretplatu koja uključuje Exchange Online, možete da koristite OWA aplikaciju za sortiranje i skeniranje e-maila i odgovaranje na e-mail poruke, kao i za kontrolisanje rasporeda. Ova aplikacija je dostupna na iPhone i iPad uređajima.

 • Lync Mobile: Ako vaša organizacija koristi Skype za posao ili najnoviju verziju programa Lync, možete da koristite Lync aplikaciju ili mobilnu aplikaciju Skype za posao da biste ostali povezani dok ste na mobilnom uređaju. Ova aplikacija je dostupna na Windows Phone 8 telefonima, iPhone i iPad uređajima i Android telefonima.

 • SharePoint Newsfeed: Ako vaša organizacija koristi najnoviju verziju sistema SharePoint, možete da koristite aplikaciju SharePoint Newsfeed da biste feedu za vesti pristupili sa mobilnog uređaja. Ova aplikacija je dostupna na Windows Phone 8 telefonima, iPhone i iPad uređajima.

Office 365 je dostupan u mnogo zemalja ili regiona i na mnogo jezika. Ako se ime vaše zemlje ili regiona ne pojavljuje na listi, znači da trenutno nismo pokrenuli verziju usluge Office 365 za vaše tržište. Nastavljamo da objavljujemo Office 365 na novim tržištima i javno ćemo objaviti kada pokrenemo Office 365 na nekom novom tržištu.

PC: verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access sistema Office 2016/Office 365. Neophodan je Windows 7 ili novija verzija.
Mac: Office 2016/Office 365 verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook. Za Office 2016/Office 365 za Mac neophodan je Mac OS X 10.10 ili novija verzija.
Windows tablet: verzije programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access sistema Office 2016. Neophodan je Windows 8 ili novija verzija. Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) neophodan je Windows 10.
Windows telefon: Za Office Mobile aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošta i Outlook kalendar) neophodan je Windows 10.
iOS: Office za iPad® i iPhone® uređaje zahteva iOS 10.0 ili noviju verziju. Office za iPad Pro™ zahteva iOS 10.0 ili noviju verziju.
Android: Office za Android™ može da se instalira na tabletima i telefonima koji ispunjavaju sledeće kriterijume: rade pod operativnim sistemom Android KitKat 4.4 ili novijom verzijom i imaju procesor zasnovan na tehnologiji ARM ili Intel x86.
Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje razlikuje se u zavisnosti od zemlje ili regiona. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji ili regionu.
Dodatne informacije, uključujući zahteve za iPad® i Android™ tablete, potražite u kompletnim sistemskim zahtevima.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail
Hosting prodaja i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134 domeni@
isp.beotel.net
Hosting podrška Radnim danima 09-17,
E-mail podrška 00-24
011 4255 122 hosting@
isp.beotel.net

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 09h do 17h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 08h do 19h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h