VoIP Srbija

VoIP je sve ovo: Prenos govora korišćenjem Interneta. Korišćenje telefona preko Internet konekcije. Telefoniranje preko Interneta. Voice over IP. Voice over Internet protocol. Internet telephony. Digital voice. Broadband phone. Internet phone service.

IP Telefonija

VoIP je način da uštedite na telefonskom računu, uz kvalitet tona na koji ste navikli. To je prenosna tehnologija koja omogućava da obavite telefonski razgovor po jeftinijoj ceni.

Zasniva se na broadband/brzom Internetu. Pozivi se prenose mrežom umesto klasičnom telefonskom linijom. U isto vreme za korisnika se ne menja mnogo toga, i dalje treba da podignete slušalicu, okrenete broj i razgovarate. Ne treba da brinete da li osoba koju pozivate ima VoIP ili ne, poziv će biti ostvaren.

Napomenuli smo da je za VoIP neophodna broadband konekcija. Preporučena minimalna brzina je 128kb/s (obostrano downlaod/upload). Kao što pretpostavljate, na većim brzinama kvalitet veze biće sve bolji i smanjuje se mogućnost kašnjenja.

Kako do telefoniranja?

  • ADSL korisnici BeotelNeta svakog meseca dobijaju 20 minuta besplatnog telefoniranja. Uslugu telefoniranja mogu da aktiviraju na portalu my.beotel.net i VoIP je tu.
  • Ostalim korisnicima Interneta preporučujemo da posete jedno od naših uplatnih mesta, kako bi im usluga bila što pre aktivna (spisak uplatnih mesta) ili započnu proceduru popunjavanjem prijave u nastavku.

VoIP Pristupnica:

BeotelNet ADSL korisnici mogu po posebnim uslovima da dobiju VoIP uslugu u okviru paketa ADSL 20 FREE. Dragi korisnici Beotelovog ADSL-a, možete da se prijavite i dobijete svoj VoIP paket OVDE.

Nakon popunjavanja pristupnice:

  • Na prijavljeni mail stići će Vam uplatnica.
  • Uplatu možete da izvršite u najbližoj pošti ili banci.
  • Čim uplata bude vidljiva kod BeotelNeta, na mail će Vam stići parametri za korišćenje VoIP usluge.
  • Za ostvarivanje poziva potreban Vam je IP telefon ili Softphone. Detalje možete pročitati na stranama koje su posvećene IP telefonu odnosno Softphone-u.


Dobrodošli u BeotelNet svet telefoniranja!

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije možete pogledati ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam