Fiksni telefon
Fiksni telefon

0800 Brojevi za Poslovne Korisnike

Ukoliko se bavite telefonskom prodajom, pružate uslugu tehničke podrške ili jednostavno želite biti dostupni svojim klijentima i partnerima za besplatnu informaciju, odaberite uslugu "0800 - Besplatan poziv" i dodatno unapredite vaše poslovanje i odnose sa klijentima.

Usluga omogućava pružanje informacija i različitih sadržaj, pri čemu su pozivi besplatni za pozivaoca broja sa prefiksom 0800, dok troškove poziva snosi zakupac servisa. Na ovaj način dodatno stimulišete svoje klijente da dobiju sve potrebne informacije o proizvodima i uslugama iz ponude vaše kompanije.

U okviru usluge "0800 - besplatni poziv" dobijate na korišćenje negeografski kod 0800 koji dalje reklamirate svojim klijentima. Pozivi ka odabranom 0800 broju se preusmeravaju na fiksne telefonske brojeve zakupljene u sklopu usluge. Takođe, pozivi ka broju 0800 su dostupni za pozivaoce iz fiksnih i mobilnih telefonskih mreža u Srbiji.

Za više informacija o ovoj usluzi kontaktirajte naše menadžere prodaje na telefon 011/4255-193 ili putem imejla biznis.prodaja@isp.beotel.net.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu