Ukoliko volite da uživate u gledanju omiljenih filmova i serija online, koristite internet za posao i komunikaciju preko Skajpa, ili opušteno slušate svoju omiljenu YouTube plejlistu, bez bojazni da će pesma stati na najboljem delu zbog lošeg interneta, BeotelNet vam nudi najbolju WiFi internet ponudu po veoma pristupačnim cenama.

Uz Beotel internet nećete morati da razmišljate o dodatnim troškovima, jer naša WiFi internet ponuda podrazumeva neograničeni protok uz fiksne mesečne troškove. Za realizaciju usluge nije vam potrebna fiksna telefonska linija. Za koji god paket da se odlučite, tu je naš spretan tim koji će uvesti internet u vaš dom. Jedan od ogromnih prednosti Beotel interneta tehnička podrška koja je na raspolaganju tokom 24 časa, svih sedam dana u nedelji. Svaki WiFi internet paket podrazumeva besplatan WiFi ruter, koji, osim što omogućava WiFi konekciju daje mogućnost priključenja 4 računara preko LAN porta.

WiFi internet je najbolja opcija za povezivanje na internet ukoliko u vašem domu koristite više uređaja pored računara za pristup internetu – pametne telefone i tablete.

Sa našim WiFi internet paketima, nećete morati da izvlačite šibice sa ukućanima oko toga ko i kada sme da se poveže na internet svojim telefonom. BeotelNet WiFi internet ponuda je takva da brzina interneta i efikasnost konekcije garantuje mir u kući i čvrstu i stabilnu internet vezu. Svi paketi, bez obzira na brzinu – 4 Mb/s, 6 Mb/s, 8 Mb/s ili 10 Mb/s se mogu zaključiti na 24 meseca, 12 meseci ili bez ugovorne obaveze, te u zavisnosti od toga plaćate određenu mesečnu naknadu.

Preduslovi za povezivanje je optička vidljivost s jednom od baznih stanica BeotelNeta (optičku vidljivost možete utvrditi pozivanjem kol centra BeotelNeta).

Za više informacija o dostupnim WiFi internet paketima u našoj ponudi, kontaktirajte nas ili posetite neku od naših poslovnica.