Stigla je dugo i s pravom iščekivana nova godina, i, kao što je običaj, treba je početi u pozitivnom duhu, ne bi li cela godina bila berićetna. Stoga, BeotelNet je spremio dva noviteta, koji će, bez sumnje, ulepšati tekuću godinu.

Prvi novitet je uistinu sačinjen iz više noviteta. Sjajno zvuči, zar ne? U redu, znamo da ste nestrpljivi, i zato nećemo više da okolišimo: pravo iz Foksove produkcije, u vaš dom stižu novi kanali, koji će vam biti na raspolaganju tokom prazničnih dana. U pitanju su Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, 24 Kitchen i Nat Geo Wild! Ako vam se ovaj novitet čini kao prevelik zalogaj, mi ćemo vam ponuditi naše preporuke, a vi se slastite malo po malo. Dakle, da vidimo šta je sve na meniju.

Fox

Za ljubitelje krimića, tu su neizbežni Istražitelji iz Majamija, poznatiji kao CSI Majami. Harizmatični Horejšio Kejn sa svojom ekipom forenzičara, i ostalim saradnicima, svakog dana rešava najproblematičnije zločine u Majamiju i okolini.

Najuspešnija animirana serija ikada, Simpsonovi, s razlogom je i najdugotrajnija, jer ko može da se zasiti Homera, Barta, Lise, Mardž, i ostalih ćaknutih stanovnika Springfilda? Ukoliko baš i niste veliki ljubitelj animiranih serija, nasmejte se uz Štrebere: ekipu nesnađenih „pametnjakovića“, na čelu sa Šeldonom Kuperom. Za koju god od ove dve serije da se odlučite, nećete se prevariti: smeh je zagarantovan.

Fox Crime

Sve bolje od boljeg – glasila bi naša ocena ovog kanala, i zato nam je zaista teško da predložimo samo nekoliko serija, jer ćemo na taj način, sasvim sigurno, da se ogrešimo o one koje izostavimo. Ali, hajde da ipak stisnemo zube i načinimo izbor.

Elementarno! Zašto baš ova serija? Po našem mišljenju, glumački par Lusi Lu i Džoni Li Miler imaju nešto posebno u sebi: hemija koja se provlači kroz odnos dva lika, nosi poseban šmek i zakiva čoveka uz ekran. Pronicljivi i socijalno neusklađeni Šerlok Holms svojim nekonvencijalnim metodama pomaže dr.Džoan Votson pri rasvetljavanju zločina. Ukoliko volite mozgalice, začinjene ekscentričnim nastupima, ovo je prava serija za vas!

Zločinački umovi! Ukoliko uživate u psihološkim krimićima, ovo je poslastica par ekselans za vas! Ekipa FBI profajlera istražuje psihološke aspekte zločina, u nadi da će na taj način pronaći izvršioce zločina, mahom ubistava. Kada bi Frojd i Jung bili istražitelji, ovako bi to izgledalo.

Fox Life

Uvod u anatomiju. Sasvim sigurno ste naleteli na ovu seriju već hiljadu puta, i – nije ni čudo! Ona traje već 16. sezona, a od naredne godine gledaćemo i 17.! U pitanju je jedna od najuspešnijih serija svih vremena, ovekovečena brojnim nagradama. Mislim da smo već dovoljno rekli da biste se zapitali: zašto smo ovo propuštali dosad?

Kako sam upoznao vašu majku. Sitkom po svačijoj meri, ukratko. Taman kada su gledaoci pomislili da posle Friends-a nijedan sitkom neće biti vredan pažnje, pojavila se ova serija, kao naručena. Prijateljstvo, ljubav i smeh: sve na jednom mestu. Jedna od onih serija, koje mogu da teku u pozadini, i da vam nikada ne dosade.

Fox Movies

Budući da je u pitanju kanal isključivo filmskog sadržaja, bilo bi nezahvalno izdvajati nekoliko filmova iz čitavog nepresušnog mora. Ono što želimo da naglasimo jeste da su filmovi koji se emituju na ovom kanalu relativno novijeg datuma, a ukoliko se potkrade nešto starije ostvarenje, budite uvereni da je reemitovan s razlogom. Po našoj proceni, Fox Movies je svakako najkvalitetniji filmski kanal u našoj ponudi, stoga: ušuškajte se i prepustite čaroliji!

24Kitchen

Za sve sladokusce biće teško da se odluče za samo neku od sjajniih emisija na kanalu 24Kitchen, stoga ćemo mi da budemo jaki za vas.

Džejmijev porodični Božić! Džejmi Oliver je planetarno prepoznatljivi fenomen u svetu kulinarstva, i svaka njegova emisija mali je spektakl za sebe. Novogodišnji praznici nisu ništa bez novogodišnje trpeze, i upravo u tom duhu, Džejmi kuva za vas.

Gordon, Đino i Fred na putovanju! Tri urnebesna momka putuju po planeti, upoznaju nove kulture i novu hranu. Ne zvuči posebno? Verovatno niste pogledali niti jednu epizodu, ako mislite ovako. Uzbudljivu i nadasve duhovit, mnogi ovu emisiju porede sa Top Gear! Dakle, ako želite kulinarsku emsiju, koja izlazi iz standardnih okvira, ovo je poslastica za vas.

Nat Geo Wild

Ukoliko volite životinje, ovo je definitivno mesto za vas! Odabir emisija sa ovog kanala definitivno je stvar ukusa, ali hajde da izaberemo dve koje su posebne iz našeg ugla.

Psi: nemoguće je emisija koja je dobrodošla mnogim vlasnicima pasa, jer – ako ste pomislili da je vaš ljubimac nestašan, pogledajte sa čime se suočava Met Bejsner. U svakoj epizodi, novi psi sa nezgodnom naravi dolaze kod Meta, koji svojim posebnim tehnikama pokušava da ukroti i pripitomi pse. Najčešće mu i uspeva. 😉

Animal Fight Club je emisija koja prikazuje životinjsko carstvo u svojoj srži: borbi za opstanak. Surovost životinjskog sveta, borbe za život, opstanak najjačeg: sve to ste u prilici da gledate na ovom kanalu. Nezamislivi sudari različitih životinjskih vrsta od kojih skače adrenalin, čine ovu emisiju zaista drugačijom od ostalih, koja definitivno nije za svakoga. Međutim, možda je upravo za vas? Proverite sami…

Kanali koje smo nabrojali su, kao što rekosmo, prvi novitet. Nismo zaboravili na drugi, ne brinite. Bubnjevi, neizvesnost, napeta muzika: drugi novitet za naše IPTV korisnike je mogućnost da koristite novi smart STB uređaj dokle god ste naš korisnik!Uz pomoć ovog sjajnog uređaja, samim povezivanjem, vaš televizor praktično postaje smart televizor! Bez novih ulaganja, bez promena, bez dograđivanja, rečju: prosto kao pasulj. Smart STB priključuje se lako, kao i svaki STB uređaj, a ono što vam pruža, zaista je izvanredno. Odložite svoj kompjuter, jer vaš televizor postaće vaš kompjuter. Ugrađene aplikacije, kao što su Youtube, PlayMovies and TV, Netflix, Prime Video, Disney itd., uprostiće vam uživanje i uštedeti vreme, tako da ćete imati osećaj da na svom TV uređaju koristite i vaš kompjuter, i vaš telefon… Zaboravite na dosadno kuckanje i pretrage, jer uz pomoć ovog uređaja, moći ćete da guglate i pretražujete glasovnim komandama. Najzad smo u poziciji da i televizor sluša nas, a ne samo mi njega! 😉 Ukoliko ste, pak, ljubitelj gejminga, i za vas imamo poslasticu: strimujte svoje umeće direktno sa vašeg TV uređaja uz pomoć Twitch-a, najpopularnije striming platforme! U redu, možda i niste ekspert, ali zato možete makar da odigrate igricu, dve, onako za svoju dušu. Ne može da škodi. Svi gejmeri su, uostalom, tako počeli. 😉 A kada završite sa igricama, ne zaboravite da zagrejete klupu, vi, ili vaši mališani, samo što će, u vaše slučaju, klupa biti vaša ugodna fotelja, a vaš nastavnik – RTS Planeta. Uživajte u mogućnostima smart STB uredjaja dokle god ste naši korisnici, jer vam oni sleduju na korišćenje uz naš IPTV paket…

Kada najzad, izmoreni uživanjima,  nekako smognete snage da ugasite televizor, ušuškajte se, zagrlite dragu osobu, poželite joj laku noć, i dobro se naspavajte, jer – sutra polazimo ispočetka sa televizijskim čarolijama!