Microsoft
 

Novo u ponudi BeotelNeta - Office 365 u različitim paketima.

Office 365 benefits

Office 365 + server BeotelNeta Office 365 + BizConnect Samo Office 365
  • Napravite server po vašim potrebama, dodajte resurse i Office 365.
  • BeotelNetovi serveri su povezani na internet linkom velike brzine, i smešteni u Data centru sa obezbeđenim uslovima koji garantuju pouzdanost u radu. Kompletno rešenje za vaše poslovanje bez ulaganja u infrastrukturu.
  • Naši biz paketi uključuju internet pristup, hosting, fiksnu telefoniju i još toga.
  • Više usluga u jednom paketu. Izaberite paket koji odgovara potrebama vaše firme i uštedite. Dodajte još Office 365 i dobićete sve što vam je potrebno za uspešno poslovanje.
  • Novi Office omogućava da radite bilo gde, bilo kad, na bilo kom uređaju. Spreman kad i vi.
  • Uvek najnovije verzije Office aplikacija omogućavaju vam da kreirate, uređujete i delite podatke sa svog PC ili Mac računara, odnosno iOS ili Android uređaja sa bilo kim u realnom vremenu.
Detaljnije Detaljnije Detaljnije

Probajte Office 365 besplatno:
Office 365 centar za pouzdanost
Uz Office 365 podaci su vaši i da ih ponesete sa sobom ako odlučite da napustite uslugu. Detaljnije.
Office 365 vs Office 2016
Office 365 = Office 2016 + drugačije licenciranje (po korisniku) + enterprise servisi. Detaljnije.ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!