ADSL internet 20 za 10

Prenesite svoj fiksni broj i postanite korisnik digitalne fiksne telefonije BeotelNeta!

Usluga prenosa broja je besplatna i omogućava vam prelazak iz druge fiksne mreže u BeotelNetovu fiksnu mrežu uz zadržavanje vašeg postojećeg telefonskog broja.

Svoj telefonski broj možete preneti u BeotelNetovu fiksnu mrežu podnošenjem zahteva za prenos telefonskog broja u nekom od prodajnih mesta BeotelNeta.

Prilikom podnošenja zahteva za prenos broja potrebno je da priložite kopiju lične karte. Da biste podneli zahtev potrebno je da izmirite račune kod postojećeg operatera.

Za više informacija pozovite Call center BeotelNeta na broj 011/4255-000 ili putem imejla prodaja@isp.beotel.net.

Poslovni korisnici za prenos svojih fiksnih brojeva u mrežu BeotelNeta za detaljne informacije mogu kontaktirati službu prodaje na telefon 011/4255-193 ili putem imejla biznis.prodaja@isp.beotel.net

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!