VoIP paketi

VoIP je sve ovo: Prenos govora korišćenjem Interneta. Korišćenje telefona preko Internet konekcije. Telefoniranje preko Interneta. Voice over IP. Voice over Internet protocol. Internet telephony. Digital voice. Broadband phone. Internet phone service.

BeotelNet Vam nudi sledeće pakete:

Prepaid VoIP paket

Prepaid VoIP paketi namenjeni su svim korisnicima broadband Interneta, bez obzira da li su korisnici BeotelNeta ili ne. Da bi mogli da koristite uslugu, kao što ime paketa kaže, potrebno je da uplatite iznos koji želite, nakon čega će vam usluga biti dostupna, odnosno moći ćete da pozovete sve željene destinacije. Na primer, ako uplatite 500 dinara sa brojnim destinacijama u SAD-u, Kanadi, Evropi moći ćete da razgovarate preko 100 minuta. Tarifni interval za paket je 30 sekundi.

Za VoIP prepaid paket možete da se prijavite ovde.

ADSL 20 free

Svi korisnici BeotelNet ADSL-a svakog meseca dobijaju 20 minuta besplatnog telefoniranja. U okviru ovog paketa možete da pozovete 1500+ destinacija u 50+ zemalja. Na web strani VoIP akcije možete da proverite prema kojim destinacijima su pozivi besplatni. Sve ostale destinacije su vam dostupne u okviru Prepaid VoIP paketa. Ukoliko u toku meseca iskoristite svojih 20 besplatnih minuta, paket možete da dopunite sa Prepaid VoIP paketom. Besplatne minute možete iskoristiti samo u okviru meseca za koji Vam važi tekuća ADSL pretplata. Tarifni interval za paket je 30 sekundi. ADSL 20 free paket potrebno je samo da aktivirate na portalu https://my.beotel.net.

Business VoIP paketi

Biznis paketi omogućavaju povezivanje sa Vašim poslovnim partnerima na različitim stranama sveta, po značajno nižim cenama. Poslovne korisnike koji su zainteresovani za VoIP uslugu BeotelNeta, zamolili bi da nas pozovu na 011/4255-000. Tarifni interval za paket je 1 sekunda.

Procedura za dobijanje prepaid VoIP paketa preko sajta www.beotel.net

  • Prvo treba da popunite pristupnicu na našem sajtu. Kada kliknete na "Pošalji", na mail će Vam stići popunjena uplatnica.
  • Uplatu možete da izvršite u najbližoj pošti ili banci.
  • Čim uplata bude vidljiva kod BeotelNeta, na mail će Vam stići parametri za korišćenje VoIP usluge.
  • Za ostvarivanje poziva potreban Vam je IP telefon ili Softphone. Detalje možete pročitati na stranama koje su posvećene IP telefonu odnosno Softphone-u.

Šta Vam je neophodno od opreme?

Za ostvarivanje poziva potreban Vam je IP telefon ili Softphone. Detalje možete pročitati na stranama koje su posvećene IP telefonu odnosno Softphone-u.

IP telefon

BeotelNet može da Vam ponudi Siemans Gigaset A58IP i Siemens Gigaset C470 IP telefon. Uz svaki telefon poklanjamo vam kredit za VoIP telefoniranje.

Softphone

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu