one px fb code

IPTV Gledanje Unazad

Ne propustite omiljenu seriju, utakmicu ili emisiju o kojoj svi pričaju.

Aktiviranjem usluge 72h unazad (ili catch-up) možete da pogledate emisije koje su bile emitovane u prethodna 72 sata na svim kanalima koji pored sebe imaju ikonicu koja označava uslugu premotavanja.

Cena usluge 72h unazad je 100 dinara mesečno sa uračunatim pdv-om.
Korišćenje usluge plaća se postpaid, sa sledećom pretplatom za IPTV.

Aktivacija usluge 72h unazad

Uslugu 72h unazad možete da aktivirate pozivom Beotelovog call centra na broj 011/4255-000 ili u nekom od naših prodajnih mesta. Pokretanje i aktiviranje usluge je jednostavno i intuitivno, međutim problemi su uvek mogući, u tom slučaju pozovite Službu tehničke podrške na 011/4255-155, naši zaposleni ce Vam pružiti svu neophodnu pomoć.

Deaktivacija usluge 72h unazad

Uslugu 72h unazad možete da deaktivirate pozivom Beotelovog call centra na broj 011/4255-000 ili u nekom od naših prodajnih mesta.

ADSL Express

ADSL express Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.