U skladu sa okolnostima usled pandemije virusa COVID 19, kompanija BeotelNet je ovih dana više nego ikada uz svoje korisnike.

Kako su najstariji sugrađani najizloženiji ovom virusu, toplo Vas molimo da ne izlazite iz vaših domova. Penzionerima nećemo isključivati usluge zbog neizmirenih obaveza, tokom vanrednog stanja, niti obračunavati kamate u narednim mesecima za neplaćene račune.

Ujedno, našim korisnicima preporučujemo da koriste digitalni način plaćanja, bez izlaska iz kuće, kako bi u ovoj situaciji zaštitili sebe i druge. Plaćanje usluga BeotelNeta možete obaviti platnom karticom na našem korisničkom portalu, te vas molimo da ukoliko ste u mogućnosti da plaćanja izvršite na ovaj način i izbegavate kontakte sa drugim ljudima.

Naš Korisnički servis dostupan je svakog dana od 08:00 – 20:00h pozivom na broj telefona 011/4255 000, dok je Tehnička podrška dostupna non-stop od 00-24h na broju telefona 011/4255 155.

Ukoliko vreme čekanja na odziv operatera bude duže od uobičajenog, možete nam se obratiti i putem e-maila i to:
za prodajne informacije na callcentar@isp.beotel.net
za tehničke probleme na support@isp.beotel.net

Čuvajte sebe i druge #OstaniKodKuće

Vaš BeotelNet

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije pogledajte ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam