Microsoft Exchange

Nov način za zajednički rad

SharePoint Online predstavlja set veb servisa koji omogućavaju saradnju između zaposlenih uz deljenje informacija u realnom vremenu. Usluga kombinuje više različitih servisa, kao što su intranet, extranet, upravljanje sadržajem, upravljanje dokumentima, društvene mreže, pretraživanje, i još mnogo toga.

Zašto SharePoint?

Više je razloga da koristite SharePoint Online, neki od tih razloga su:
  • Dostupan - SharePoint sistemu možete pristupiti preko veba i mobilnih aplikacija koje su dostupne na raznim uređajima.
  • Lak za upravljanje - Moćna administratorska konzola omogućava organizaciji da lako upravlja smernicama i bezbednošću za sav sadržaj i funkcije u okviru sistema SharePoint.
  • Pouzdan - SharePoint Online čuva vaše podatke na više lokacija, omogućavajući brzo vraćanje sistema u prethodno stanje.

Office 365

Microsoft SharePoint je dostupan kao poseban proizvod, ali i kao deo Office 365 paketa. Kupovinom Office 365 paketa takođe dobijate i Office 2016, Exchange, Skype za posao, OneDrive za posao uz 1TB prostora po korisniku, i još mnogo toga drugog.

SharePoint mogućnosti

Deljenje: Povežite se sa zaposlenima širom preduzeća. Koristite SharePoint da biste sarađivali sa ljudima, delili ideje i ponovo osmislili način na koji radite zajedno.

Organizovanje: Bez obzira na to da li radite u timu ili individualno, SharePoint vam pomaže da organizujete informacije, osobe i projekte.

Otkrivanje: SharePoint olakšava pronalaženje odgovora, otkrivanje uvida i povezivanje sa stručnjacima.

Izrada: Projektanti i veb dizajneri mogu da kreiraju nova iskustva u sistemu SharePoint pomoću poznatih alatki i internet standarda.

Upravljanje: SharePoint pruža moćne kontrole koje IT sektorima omogućavaju da upravljaju troškom, rizikom i sopstvenim vremenom.

Izaberite SharePoint Online plan...

Microsoft SharePoint se prodaje kao godišnja licenca po korisniku, uz mogućnost da birate između dva različita plana:

SharePoint Plan 1 Plan 2
Katalog aplikacija i Marketplace
Lokacije tima, upravljanje poslom, spoljno deljenje
Osnovna pretraga
Enterprise pretraga  
Upravljanje sadržajem i zapisima
E-otkrivanje, ACM, usaglašenost  
Poslovno obaveštavanje - Excel usluge, PowerPivot, PowerView  
Access usluge
Visio usluge  
Aplikacija zasnovana na obrascu  
Tok posla sistema SharePoint 2013
Usluge poslovnog povezivanja  
Cena 60 EUR
godišnje po korisniku

Unesite broj korisnika
96 EUR
godišnje po korisniku

Unesite broj korisnika

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije možete pogledati ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam