OneDrive for Business

Vaši fajlovi u oblaku, dostupni sa više uređaja

OneDrive for Business je poslovna verzija OneDrive servisa prilagođena savremenim potrebama firmi. Servis omogućava korisnicima da lako i brzo razmenjuju fajlove i sinhronizuju cele direktorijume. OneDrive for Business je dostupan kao deo Office 365 paketa, ali se može i posebno kupiti.

Zašto OneDrive for Business?

Standardna OneDrive for Business ponuda uključuje 1TB prostora za fajlove po korisniku, što je dovoljno za sve vaše dokumente, prezentacije, tabele, audio i video zapise, i druge fajlove. Takođe, ovo je više prostora nego što nude konkurentni servisi.

Sinhronizacija
OneDrive for Business daje vam mogućnost da sinhronizujete cele direktorijume, kako biste im mogli pristupiti sa više različitih uređaja. Aplikacija koja omogućava sinhronizaciju fajlova dolazi uz Office 2013, Office 2016 i Office 365, ali je isto tako dostupna i posebno. Jednom postavljeni na OneDrive for Business, fajlovi se mogu deliti sa kolegama kao i osobama van organizacije.

Office 365

OneDrive for Business je dostupan kao poseban proizvod, ali i kao deo Office 365 paketa. Kupovinom Office 365 paketa takođe dobijate i Office 2016, Exchange, SharePoint, Skype za posao, i još mnogo toga drugog.

OneDrive for Business prednosti

Dostupnost
Pristupite vašim fajlovima sa više lokacija i sa više različih uređaja, bilo da se radi o kompjuterima, tablet računarima ili pametnim telefonima.

Timski rad
Deljenje i saradnja na dokumentima, prezentacijama i tabelama. Dodajte prava pristupa kolegama i, po potrebi, spoljnim saradnicima.

Terabajt prostora
OneDrive for Business nudi više prostora (1TB) od konkurencije. Smestite sve vaše fajlove u oblak da biste im lako pristupili sa drugih lokacija.

Integracija sa Office paketom
Delite i snimajte fajlove iz poznatih aplikacija: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, itd.

OneDrive for Business kao zaseban proizvod

Godišnja OneDrive for Business licenca košta 62 EUR.
Izaberite broj licenci za koje ste zainteresovani:

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije možete pogledati ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam