one px fb code

IPTV FAQ


Na ovoj strani možete pročitati odgovore na većinu pitanja vezanih za IPTV, za dodatne informacije pozovite nas na 011/4255-000.

Potrebno je da se prijavite na našem sajtu preko IPTV prijavnice.
Da biste koristili IPTV BeotelNeta neophodno je da imate internet preko BeotelNeta.

Jeste, internet pristup je neophodan.

Možete da koristite IPTV na 2 televizora, s tim što su Vam neophodna 2 STB uređaja (za svaki televizor). Za korisnike koji imaju 2 televizora, formirali smo IPTV duo paket, sa kojim dobijate 2 STB uređaja.

Cene IPTV usluge možete da pogledate ovde.

Jeste, potrebno je da potpišete ugovor, sa ugovornom obavezom koja zavisi od izabranog paketa.

Možete, uz STB uređaj možete da dobijete AVI kabl.

Uplatu možete da izvšite na uplatnim mestima BeotelNeta, preko uplatnice ili online preko portala my.beotel.net.

Da, internet BeotelNeta je neophodan.

Spisak kanala iz ponude možete pogledati ovde.

Ponudu doplatnih paketa možete videti na sledećoj strani.

Preporučena brzina za internet + IPTV je 10 Mb/s. IPTV će raditi i na manjim brzinama, ali će brzina uticati na kvalitet.

Prilikom preuzimanja STB uređaja, od BeotelNeta dobićete uputstvo za povezivanje. Ukoliko budete imali problema, pomoć oko povezivanja možete dobiti na našim prodajnim mestima ili telefonskim putem, pozovite 011/4255-155.

Signal je digitalni.

Nije potrebno PIN kucati svaki put, ako uključite opciju automatskog prijavljivanja. Podešavanje > TV priključci > Automatsko prijavljivanje.

Bilo koji televizor sa AV, SCART ili HDMI ulazima.

STB uređaji koje iznajmljujemo poseduju HDMI izlaz na koji možete povezati Vaš TV. Ukoliko imate stariji model televizora, STB možete povezati preko AV ulaza i AV kabla u zavisnosti od modela.

BeotelNet STB uređaj se povezuje preko LAN kabla sa internet ruterom. Za povezivanje sa TV prijemnikom STB uređaj podržava povezivanje preko HDMI, SCART i AV kablova.

Možete. Preko daljinskog upravljača Vašeg TV prijemnika birate način prijema signala.

Pored standardnog redosleda kanala, postoji mogućnost pravljenja sopstvene liste kanala. Za kompletno korisničko uputstvo kliknite na link.

Postoji, roditeljske zaštite služi kako biste zaštitili decu od gledanja neželjenog TV programa. Paketi za odrasle imaju automatski uključenu roditeljsku zaštitu. Za kompletno korisničko uputstvo kliknite na link.

Podsetnik Vas obaveštava da se bliži vreme početka Vaše omiljene emisije i automatski prebacuje kanal. Na ovaj način nećete propustiti omiljenu emisiju, film, sportski prenos ili nešto drugo. Za kompletno korisničko uputstvo kliknite na link.

IPTV možete preseliti na novu lokaciju, pod uslovom da na toj lokaciji posedujete aktivan internet pristup preko mreže BeotelNeta.

Ne mora, IPTV korisnik možete postati bez obzira gde i kod koga stanujete, ukoliko imate aktivan internet pristup.

Problem možete prijaviti našoj tehničkoj podršci na 011/4255-155 ili na mail support@isp.beotel.net.

Ukoliko dođe do zamrzavanja slike potrebno je promeniti kanal za jedan na više ili niže. Ako slika ostane zamrznuta, restartujete Vaš STB uređaj i proverite internet konekciju, ili pozovite našu tehničku podršku za pomoć, 011/4255-155.

STB uređaj se iznajmljuje.

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije pogledajte ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam