one px fb code
 • Site.pro Web Builder
  Registrujte .RS domen + SSD hosting = besplatan Site.pro Web Builder
  Registrujte .RS domen + SSD hosting = besplatan Site.pro Web Builder

Site.pro Web Builder

Najlakši način da sami napravite web sajt.

BeotelNet vam nudi da uz svaki registrovani .RS domen, i SSD hosting paket, dobijate Site.pro Web Builder u paketu.
Iskorisitite našu ponudu – napravite sami web sajt besplatno!

 • Višejezičnost
 • Responsivan dizajn
 • Jednostavno za korišćenje
 • Višejezičnost (45+ jezika)
 • Preko 190 dostupnih tema
 • Bez ograničenja po pitanju dizajna i strukture
 • Desetine hiljada zadovoljnih korisnika

Site.pro informacije

Saznajte više o Site.pro aplikaciji na sajtu proizvođača.

Kliknite ovde

Demo Admin panel

Pogledajte Site.pro administracioni panel na našem serveru. Uverite se u jednostavnost, svestranost i brzinu.

Kliknite ovde

Saznajte više o načinu rada Site.pro

Korak 1: Izaberite temu

Od preko 190 ponuđenih, profesionalnih i visokokvalitetnih tema, izaberite onu koju najbolje odgovara vašem poslovanju. Na raspolaganju vam je preko 20 različitih stilova i namena.

Korak 2: Prilagodite je sebi

Dodajte svoj tekst i slike u izabranu temu. Učinite je jedinstvenom, kao što je i vaše poslovanje.

Korak 3: Publikujte sajt

Kada završite sa unosom teksta i slika i oblikovanjem svog novog sajta, sve što je preostalo je da ga objavite. Brzo i jednostavno.

I sve to na srpskom jeziku!

Registracija domena

Pretražite i registrujte odmah domaće i internacionalne domene
.RS1.880 RSD1.485 RSD
.CO.RS875 RSD
.COM1.250 RSD
.NET1.300 RSD
.ORG1.410 RSD
.INFO2.150 RSD


 • Transfer domena
 • TRANSFER DOMENA

  Transfer domena kod BeotelNeta – brzo i jednostavno.

  • Sve što vam treba za vaš domen
  • Registracija domena
  • Besplatan transfer domena
  • SSL sertifikati
  • WHOIS zaštita
  • Najbolje cene
  • Nepobedivi hosting paketi
  • 24/7 podrška


Upravljajte vašim domenom jednostavno koristeći naše cPanel i Plesk control panele.
Prebacite vaš web sajt brzo i jednostavno.

Pokrenite transfer svog domena odmah!
 • Podržane kartice
 • Banca Intesa logo
 • Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.

 • Verified online

Pitanja i odgovori

Postoje dve mogućnosti - možete sami napraviti web sajt sa Site.Pro Web Builder-om, nekim drugim alatom ili aplikacijom npr. WordPress-om, ili da angažujete profesionalca. Zahvaljujući jednostavnom interfejsu koji vam omogućava brzo kreiranje web stranice sa prilagođenim dizajnom, korak-po-korak, izrada vašeg novog web sajta pomoću SitePro Web Builder-a je jednostavna kao i ažuriranje stranice Facebook®-a.

Ako vam je potrebno napredno rešenje ili imate neke posebne zahteve, postoje aplikacije kao što su WordPress, Joomla Drupal i slične, koje vam omogućavaju da kreirate sve što želite uz korišćenje dodataka (Plugins) i gotovih tema koje se koriste uz njih. Imate mogućnost da pomoću Softaculous Auto Installer-a postavite neku od ovih aplikacija i pomoću neke od njih napravite napredan web sajt.

Svakako, najlakši način za izradu web stranice jeste da neko drugi uradi to umesto vas. BeotelNet vam nudi besplatno SitePro Web Builder i Softaculous Auto Installer, ali vam možemo ponuditi i usluge web dizajnera koji mogu da za vas naprave novu Internet stranicu u roku od nekoliko dana - do nekoliko nedelja (u zavisnosti od vaših zahteva). Ova usluga se plaća i košta više, ali ako nemate vremena ili želje da sami pravite svoj web sajt, možete nas kontaktirati i investirati u profesionalno urađen web sajt.

Registrujte .RS domen kod BeotelNeta, zakupite SSD ili Windows hosting paket, i dobićete besplatno Site.Pro Web Builder.
Ako želite da uradite DIY (DoItYourself - UraditeSami) vaš web sajt, možete koristiti Site Pro Web Builder, alat za kreiranje web stranice koja je prilagođena vašim potrebama. Možete dodati online prodavnicu, poslati e-mail marketing, iskoristiti moćan SEO, i koristite mnoge već gotove/pripremljene funkcionalnosti.

Ne morate da znate kako se prave web sajtovi. Alati kao što je Site.Pro Web Builder omogućavaju vam da prilagodite sopstveni sajt brzo i jednostavno. Nemojte čekati, ulogujte se, kliknite na ikonicu u kontrol panelu, i krenite da pravite svoj novi web sajt sa Site Pro Web Builderom.

SitePro Web Builder je zasnovan na template-ima, tako da izradu vašeg web sajta počinjete izborom prethodno dizajniranog template-šablona, organizacijom stranica koje su vam potrebne (O nama, Usluge, Lokacija, Kontakt i druge), a zatim unosite tekstove i slike koje su vam potrebne. Na ovaj način, izgled i dizajn su prilagođeni vama i vašim potrebama. Ne morate da se bavite stvarima koje ne poznajete, kao što su postavljanju teksta i grafike, HTML i CSS kodom, i sl.

Korišćenje alata za pravljenje web sajtova kod BeotelNeta je besplatno, a ova aplikacija povezana je sa našim SSD i Windows hosting paketima. Izrada i hosting vašeg web sajta kod jedne kompanije pojednostavljuje proces kreiranja i održavanja vaše web stranice, jer vi pristupate samo jednoj konzoli i kontaktirate jednu firmu koja se bavi svim vašim potrebama i zahtevima.

U zavisnosti od vrste web sajta koji vam je potreban, i funkcionalnosti koje želite da imate, SitePro Web Builder može vam omogućiti i naknadno ažuriranje vašeg sajta kao i dodavanje novih stranica i funkcionalnosti, brzo i jednostavno.

Za većinu malih i srednjih firmi ovo je dovoljan alat za izradu web sajta. Ukoliko vaše poslovanje i firma porastu, i pojavi se potreba za kompleksnijim web sajtom, možete uzeti u obzir i opcije koja vam pružaju više fleksibilnosti i neke naprednije funkcionalnosti.

Ako ste ambiciozniji, imate mogućnost da pomoću Softaculous Auto Installer-a, instalitrate više od 300 različitih skripti i programa, uključujući blog i wiki platforme, portali, forumi, galerije, kalendari, upitnici, sistemi za kupovinu, knjige gostiju, skripte za upravljanje oglasima, multimediju, i još mnooogo toga. Između ostalog, tu su i WordPress, Joomla, Drupal, TIPO 3, PrestaShop i mnoge druge aplikacije koje možete da iskorisite za izradu naprednih i prilagođenih web sajtova, koristeći gotove teme ili dodatke (Plugins) koji su drugi već razvili.

Odaberite odgovarujuću aplikaciju iz kataloga, i pokrenite instalaciju. Softaculous će za vas kreirati potrebne baze podataka i preneti fajlove na vaš server. Na vama je da odaberete dizajn i ubacite sadržaj.

Ukoliko vam se dopada ideja izrade i ažuriranja sopstvenog web sajta, bez učenja HTML-a, i želite više fleksibilnosti od alate za pravljenje web stranica kao što je Site Pro Web Builder, onda razmislite o korištenju WordPress-a ili Joomla. Ovi besplatni programi koriste teme za kontrolu izgleda vašeg web sajta, gotove dodatke i kontrolne panele za ažuriranje sadržaja i dodavanje stranica.

Za pravljenje ovakvih web sajtova potrebno je više znanja, iskustva i vremena, ali vredi uložiti trud i vreme ako želite da imate napredan web sajt.

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail Fax
Hosting i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134, 064 60 02 634 domeni@isp.beotel.net 011 4255 121
Hosting podrška Radnim danima 09-17 E-mail podrška 00-24 011 4255 122, 064 60 02 622 hosting@isp.beotel.net 011 4255 121

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd TC Futura, Nemanjina 40, Slavija 011/4255-101 Ponedeljak - petak od 09h do 21h, subotom od 09h do 16h
Beograd TC Merkator, Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd 011/4255-105 Ponedeljak - nedelja od 9h do 22h
Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 10h do 16:30h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 09h do 18h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h