promo banner
 • SitePro slide image
  Site.pro

  Web Builder
  Uz svaki Beotel hosting paket dobijate besplatan Site.pro Web Builder!
  Uz svaki Beotel hosting paket
  dobijate besplatan
  Site.pro Web Builder
  SitePro slide image
  SitePro slide image

Brza i jednostavna izrada web sajta

Site.pro Web Builder

Najlakši način da sami napravite web sajt.

BeotelNet vam nudi da uz svaki hosting paket dobijate Site.pro Web Builder u paketu.
Iskorisitite našu ponudu – napravite sami web sajt besplatno!

 • Višejezičnost
 • Responsivan dizajn
 • Jednostavno za korišćenje
 • Višejezičnost (45+ jezika)
 • Preko 190 dostupnih tema
 • Bez ograničenja po pitanju dizajna i strukture
 • Desetine hiljada zadovoljnih korisnika
 • Brza i laka izrada web sajta - besplatno

Site.pro informacije

SitePro screenshot

Saznajte više o tome zašto je Site.pro prava aplikacija za vas. Posetite sajt proizvođača.

Kliknite ovde

Video uputstvo

SitePro demonstracija

Interaktivna demonstracija pokazaće Vam sve mogućnosti i jednostavnost upotrebe Site.pro aplikacije.

Kliknite ovde

Demo Admin panel

SitePro screenshot

Pogledajte Site.pro demo panel na našem serveru. Uverite se u jednostavnost, svestranost i brzinu.

Kliknite ovde

E-commerce? Lako!

SitePro Prodavnica

Napravite sami svoju internet prodavnicu! Uz Site.pro to je lakše nego ikada!

Kliknite ovde

Uvezite i editujte bilo koji sajt!

Napravite Apple.com sajt za pet minuta!

SitePro select icon

Korak 1: Izaberite temu

Od preko 190 ponuđenih, profesionalnih i visokokvalitetnih tema, izaberite onu koju najbolje odgovara vašem poslovanju. Na raspolaganju vam je preko 20 različitih stilova i namena.
SitePro use icon

Korak 2: Prilagodite je sebi

Dodajte svoj tekst i slike u izabranu temu. Učinite je jedinstvenom, kao što je i vaše poslovanje.
SitePro publish icon

Korak 3: Publikujte sajt

Kada završite sa unosom teksta i slika i oblikovanjem svog novog sajta, sve što je preostalo je da ga objavite. Brzo i jednostavno.

I sve to na srpskom jeziku!

Izrada web sajta

Predstavite svoje poslovanje na Internetu na pravi način

Web sajt je vrlo važan za uspeh vaše firme na Internetu. Zbog toga je BeotelNet u sklopu hosting usluge uključio Site.Pro Web Builder, i svojim korisnicima omogućio da besplatno naprave svoj novi web sajt, lako, brzo i moderno.

Na vašem web sajtu klijenti i partneri moraju da dobiju pravu informaciju, a vaši proizvodi i usluge moraju im biti predstavljeni na pravi način. Zbog toga treba posvetiti posebnu pažnju izradi vašeg novog web sajta.

Uz pomoć Site.Pro Web Builder alata, moći ćete da dizajnirate i napravite sajt prema vašim potrebama, i potrebama vaših klijenata, kao i da na originalan način predstavite vaše poslovanje na Internetu. Sve vreme na raspolaganju imate korisničko uputstvo i pomoć na srpskom jeziku, koje vam pomaže da lako i brzo pravite detalje stranica vašeg sajta, kao i da iskoristite sve elemente i funkcionalnosti koje vam se nude u sklopu ovog alata.

Ne zaboravite da je cilj da vaši klijenti i partneri mogu uvek da dobiju pravu informaciju, kao i da brzo pronađu ono što traže na vašem web sajtu.

Izrada stranica vašeg web sajta

Site.Pro Web Builder vam omogućava da potpuno besplatno napravite vaš web sajt. U ponudi je 190 različitih gotovih tema koje vam pomažu da lako i brzo napravite moderne stranice za vaš novi web sajt. Imajte na umu da svaka stranica predstavlja vašu firmu, kao i da danas korisnici Interneta žele da za kratko vreme dobiju prave informacije.

Prilikom izrade vodite računa koliko teksta i slika postavljate na pojedinim web stranicama, zbog brzine učitavanja pojedinih stranica, jer imate malo vremena da privučete pažnju posetilaca vašeg sajta. Važno je da vaš novi web sajt ostavi dobar prvi utisak na sve one koji ga posete prvi put, ali i da požele da ga posete ponovo.

Responsivni dizajn prilagođen mobilnim uređajima

Skoro 60% korisnika Interneta za “surfanje” i pretagu informacija koriste mobilne telefona i tablete. Zbog toga je neophodno da vaš web sajt bude prilagođen za sve vrste mobilnih uređaja, odnosno da bude napravljen kao "responsivni dizajn".

Ovako napravljen web sajt pomoću Site.Pro Web Builder omogućava da velika većina vaših potencijalnih klijenata vidi na svojim mobilnim telefonima i tabletima vaš novi web sajt prilagođen njima i uređajima koje najčešće koriste.

Registracija domena

Pretražite i registrujte odmah domaće i internacionalne domene
.RS1.880 RSD1.690 RSD
.CO.RS875 RSD
.COM1.350 RSD
.NET1.650 RSD
.ORG1.650 RSD
.INFO2.600 RSD


 • Transfer domena
 • TRANSFER DOMENA

  Transfer domena kod BeotelNeta – brzo i jednostavno.

  • Sve što vam treba za vaš domen
  • Registracija domena
  • Besplatan transfer domena
  • Brza, jednostavna i besplatna izrada web sajta - SitePro Web Builder
  • SSL sertifikati
  • WHOIS zaštita
  • Najbolje cene
  • Nepobedivi hosting paketi
  • 24/7 podrška


Upravljajte vašim domenom jednostavno koristeći naše cPanel i Plesk control panele.
Prebacite vaš web sajt brzo i jednostavno.

Pokrenite transfer svog domena odmah!

Web Hosting

SSD PREMIUM
hosting

Najveći hosting paketi, do 100GB prostora na SSD-u za vaš sajt i e-mailove! cPanel  hosting - do 500 mail naloga, Mailbox bez ograničenja veličine, do 50 domena/sajtova. Backup svakog dana.

Cena već od
18.300 din.
godišnje!

Saznajte više!

WordPress hosting

Hosting paket optimizovan za WordPress + besplatna registracija .RS domena! Webshop plugin za online plaćanje, za vašu Internet prodavnicu. Neograničeni saobraćaj, uz Backup podataka 30 dana!

Cena već od
8.820 din.
godišnje!

Saznajte više!

SSD
hosting

Iskoristite najbolje performanse SSD hostinga! Do 50% brži rad servera! Najbrži procesori i memorija, superbrzi SSD storidži vreme pristupa podacima skraćuju na minimum. Najprodavaniji SSD hosting!

Cena već od
4.620 din.
godišnje!

Saznajte više!

Linux
hosting

Uz jednostavan korisnički interfejs moći ćete lako da postavite i da održavate vaš web sajt.
Kontrolni panel - cPanel - je intuitivan i lak za korišćenje. Garantovano najpovoljniji web hosting. Garantovan kvalitet.

Cena već od
3.239 din.
godišnje!

Saznajte više!

Windows hosting

Preuzmite potpunu kontrolu nad hostingom na ovom moćnom serveru. Na raspolaganju su vam najnoviji PLESK kontrol panel, Microsoft Windows® Server 2016, MSSQL Server 2016 i ASP.NET 4.6.

Cena već od
4.620 din.
godišnje!

Saznajte više!

Pitanja i odgovori

Postoje dve mogućnosti - možete sami napraviti web sajt sa Site.Pro Web Builder-om, nekim drugim alatom ili aplikacijom npr. WordPress-om, ili da angažujete profesionalca. Zahvaljujući jednostavnom interfejsu koji vam omogućava brzo kreiranje web stranice sa prilagođenim dizajnom, korak-po-korak, izrada vašeg novog web sajta pomoću SitePro Web Builder-a je jednostavna kao i ažuriranje stranice Facebook®-a.

Ako vam je potrebno napredno rešenje ili imate neke posebne zahteve, postoje aplikacije kao što su WordPress, Joomla Drupal i slične, koje vam omogućavaju da kreirate sve što želite uz korišćenje dodataka (Plugins) i gotovih tema koje se koriste uz njih. Imate mogućnost da pomoću Softaculous Auto Installer-a postavite neku od ovih aplikacija i pomoću neke od njih napravite napredan web sajt.

Svakako, najlakši način za izradu web stranice jeste da neko drugi uradi to umesto vas. BeotelNet vam nudi besplatno SitePro Web Builder i Softaculous Auto Installer, ali vam možemo ponuditi i usluge web dizajnera koji mogu da za vas naprave novu Internet stranicu u roku od nekoliko dana - do nekoliko nedelja (u zavisnosti od vaših zahteva). Ova usluga se plaća i košta više, ali ako nemate vremena ili želje da sami pravite svoj web sajt, možete nas kontaktirati i investirati u profesionalno urađen web sajt.

Registrujte .RS domen kod BeotelNeta, zakupite SSD ili Windows hosting paket, i dobićete besplatno Site.Pro Web Builder.
Ako želite da uradite DIY (DoItYourself - UraditeSami) vaš web sajt, možete koristiti Site Pro Web Builder, alat za kreiranje web stranice koja je prilagođena vašim potrebama. Možete dodati online prodavnicu, poslati e-mail marketing, iskoristiti moćan SEO, i koristite mnoge već gotove/pripremljene funkcionalnosti.

Ne morate da znate kako se prave web sajtovi. Alati kao što je Site.Pro Web Builder omogućavaju vam da prilagodite sopstveni sajt brzo i jednostavno. Nemojte čekati, ulogujte se, kliknite na ikonicu u kontrol panelu, i krenite da pravite svoj novi web sajt sa Site Pro Web Builderom.

SitePro Web Builder je zasnovan na template-ima, tako da izradu vašeg web sajta počinjete izborom prethodno dizajniranog template-šablona, organizacijom stranica koje su vam potrebne (O nama, Usluge, Lokacija, Kontakt i druge), a zatim unosite tekstove i slike koje su vam potrebne. Na ovaj način, izgled i dizajn su prilagođeni vama i vašim potrebama. Ne morate da se bavite stvarima koje ne poznajete, kao što su postavljanju teksta i grafike, HTML i CSS kodom, i sl.

Korišćenje alata za pravljenje web sajtova kod BeotelNeta je besplatno, a ova aplikacija povezana je sa našim SSD i Windows hosting paketima. Izrada i hosting vašeg web sajta kod jedne kompanije pojednostavljuje proces kreiranja i održavanja vaše web stranice, jer vi pristupate samo jednoj konzoli i kontaktirate jednu firmu koja se bavi svim vašim potrebama i zahtevima.

U zavisnosti od vrste web sajta koji vam je potreban, i funkcionalnosti koje želite da imate, SitePro Web Builder može vam omogućiti i naknadno ažuriranje vašeg sajta kao i dodavanje novih stranica i funkcionalnosti, brzo i jednostavno.

Za većinu malih i srednjih firmi ovo je dovoljan alat za izradu web sajta. Ukoliko vaše poslovanje i firma porastu, i pojavi se potreba za kompleksnijim web sajtom, možete uzeti u obzir i opcije koja vam pružaju više fleksibilnosti i neke naprednije funkcionalnosti.

Ako ste ambiciozniji, imate mogućnost da pomoću Softaculous Auto Installer-a, instalitrate više od 300 različitih skripti i programa, uključujući blog i wiki platforme, portali, forumi, galerije, kalendari, upitnici, sistemi za kupovinu, knjige gostiju, skripte za upravljanje oglasima, multimediju, i još mnooogo toga. Između ostalog, tu su i WordPress, Joomla, Drupal, TIPO 3, PrestaShop i mnoge druge aplikacije koje možete da iskorisite za izradu naprednih i prilagođenih web sajtova, koristeći gotove teme ili dodatke (Plugins) koji su drugi već razvili.

Odaberite odgovarujuću aplikaciju iz kataloga, i pokrenite instalaciju. Softaculous će za vas kreirati potrebne baze podataka i preneti fajlove na vaš server. Na vama je da odaberete dizajn i ubacite sadržaj.

Ukoliko vam se dopada ideja izrade i ažuriranja sopstvenog web sajta, bez učenja HTML-a, i želite više fleksibilnosti od alate za pravljenje web stranica kao što je Site Pro Web Builder, onda razmislite o korištenju WordPress-a ili Joomla. Ovi besplatni programi koriste teme za kontrolu izgleda vašeg web sajta, gotove dodatke i kontrolne panele za ažuriranje sadržaja i dodavanje stranica.

Za pravljenje ovakvih web sajtova potrebno je više znanja, iskustva i vremena, ali vredi uložiti trud i vreme ako želite da imate napredan web sajt.

BeotelNet-ISP koristi "kolačiće" (eng. cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva, funkcionalnosti sajta, analize posete sajtu i marketinških aktivnosti.
Daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste obavešteni o načinu upotrebe "kolačića" i sadržaju Politike privatnosti. Više o politici "kolačića" pročitajte ovde.
U redu

Podrška Podrška:

Služba Radno vreme Telefon E-mail
Hosting prodaja i registracija domena Radnim danima 08-16 011 4255 134 domeni@
isp.beotel.net
Hosting podrška Radnim danima 09-17,
E-mail podrška 00-24
011 4255 122 hosting@
isp.beotel.net

Uplatna mesta Uplatna mesta BeotelNeta:

Beograd Bulevar vojvode Mišića 37, Senjak 011/4255-000 Ponedeljak - petak od 09h do 17h
Niš Strahinjića Bana 3 (lokal 16 u prizemlju) 018/3200-000 Ponedeljak - petak od 08h do 19h, subotom od 09h do 14h
Novi Sad, Maksima Gorkog 2 021/386-0000 Ponedeljak - petak od 08h do 20h, subotom od 09h do 14h