„Razvedi me, zavedi me” na CineStar-u

  • razvedi me zavedi me

„Razvedi me, zavedi me” na CineStar-uMajls Mejsi (Džordž Kluni) je uspešni advokat, specijalizovan za razvode, koji ima baš sve. Sve se to menja kada Majls naiđe na dostojnog protivnika u prekrasnoj Merilin Reksort (Ketrin Zita-Džons). Ona će uskoro biti bivša žena njegovog klijenta, Reksa Reksorta, bogatog vlasnika nekretnina. Uz pomoć privatnog detektiva, ona drži Reksa u šaci i čini se da će nakon razvoda biti finansijski zbrinuta do kraja života, no zahvaljujući Majlsovoj sposobnosti ona ostaje bez svega. Ali, Merilin ne voli gubiti i kreće u osvetu…

Džordž Kluni tumači Majlsa Mejsija, uspešnog losanđeleskog advokata specijalizovanog za razvode koji ima baš sve – a u nekim slučajevima i po dvoje od svega. Uprkos impresivnoj listi klijenata i nizu pobeda, uvažavanju kolega i predbračnom ugovoru nazvanom po njemu, on se našao na životnoj prekretnici. Situiran u uspehu, dosada je zavladala i on traži nove izazove.

Sve se to menja kada Majls nađe dostojnog protivnika u prekrasnoj Merilin Reksrot (Zita-Džons). Merilin će uskoro biti bivša žena njegovog klijenta Reksa Reksrota (Edvard Herman), bogatog vlasnika nekretnina. Uz pomoć privatnog detektiva, ona drži Reksa u šaci i čini se da će nakon razvoda biti finansijski zbrinuta do kraja života. Ali, zahvaljujući Majlsovoj sposobnosti ona ostaje bez svega. Ali Merilin ne voli gubiti i kreće u osvetu. Prvi deo plana je brzi brak za naftnog tajkuna Hovarda Dojla (Bili Bob Tornton). Majls je prisiljen pratiti razvoj događaja a Merilin je tek počela. Skrivene taktike, prevare i neosporna privlačnost rastu dok se Merilin i Majls obračunavaju u ovoj klasičnoj i zabavnoj borbi spolova.

Najimpresivniji autorski i rediteljski dvojac poslednjih 25 godina svakako su Džoel i Itan Koen. Dovoljno je baciti oko na niz brilijantnih filmova koje su braća napisala i režirala da bismo shvatili koliko istine ima u toj tvrdnji – od “Blood Simple“, “Rising Arizona“, “Milerovog raskršća“, “Farga“, “Velikog Lebovskog“, “ko je ovdje lud“, “The Ladykillers“, “Nema zemlje za starce“, “Spaliti nakon čitanja“, “Ozbiljnog čoveka“ pa se do prošlogodišnjeg rimejka “Čoveka zvanog Hrabrost“. “Razvedi me, zavedi me“ je tipična Koenovska stilizovana komedija prepuna zapleta, raspleta i neočekivanih obrta, duhovitih i pametnih opaski, uz besprekornu glumu i nadmudrivanje Džordža Klunija i Ketrin Zite-Džons.

IZVOR

Pogledajte „Razvedi me, zavedi me”  na CineStar kanalima dostupnim u BeotelNet IPTV paketima.

2017-08-24T20:32:50+00:00IPTV, TV|