Providni televizor?

  • panasonic providni televizor

Providni televizor?Panasonic već par godina razvija providne OLED televizore, koji bi mogli u budućnosti da služe kao deo nameštaja, vrata od vitrine na primer. Sam ekran se pravi od mreže OLED dioda koja se utisne u staklo, i kada je isključen ne razlikuje se od običnih stakala. A uključen, ide rame uz rame sa najboljim televizorima po kvalitetu slike.

Izgleda jako kul, a kolika mu je cena, koja verovatno neće biti mala, saznaćemo tek za dve, tri godine, jer je sva ova tehnologija u fazi prototipa. A do tad pogledajte i sami.

Ovaj providni televizor je samo jedan od inovativnosti koje je Panasonic osmislio kao deo svog novog koncepta unapredjivanja životnog prostora. Ako želite da saznate više, pogledajte snimak s YoutTube-a.

IZVOR

Gledanje televizora je iskustvo koje mi volim da obogaćujemo za naše korisnike. Stoga smo radili vredno da svakom odgovaraju naši IPTV kanali i paketi. Internet televizija je postala jedan od najboljih načina da uvedete televiziju u vaš dom. Nazovite neku od naših poslovnica i raspitajte se o našim IPTV paketima.

Listu naših poslovnica kao i brojeve telefona možete naći ovde https://www.beotel.net/onama/kontakt

2017-07-31T19:37:07+00:00IPTV, TV|