Svi Pinkovi kanali na jednom mestu uz Beotel

  • gledanje pink kanala

Svi Pinkovi kanali na jednom mestu uz BeotelU ponudi kanala dostupnih u okviru IPTV paketa Beotela, dostupni su vam Pinkovi kanali, koje u svakom momentu možete gledati na svom TV-u ili nekom drugom uređaju, uz opciju Beo2Go. Svaki od ponuđenih kanala, ima opciju premotavanja unazad 72 sata, tako da ukoliko propustite svoj omiljeni film na Pink Movies kanalu, možete ga pogledati u svakom momentu u roku od tri dana.

Pink kanali broje 190 različitih programa, sortiranih prema žanru i interesovanjima. Ukoliko ste fan filmova i serija, Pink Film i Pink Serije su pravili kanal za vas. A u slučaju da volite konkretno akcione filmove, tu je Pink Action gde tokom celog dana možete gledati neke od najboljih akcionih filmova, poput Petog Elementa, Totalnog Opoziva, Nemoguće Misije i drugih.

Pink, za razliku od rasprostranjenog mišljenja da ima zastupljene samo zabavne programe u svojoj listi kanala, ima takođe i kanal Pink Pedia, gde se emituju sadržaji obrazovnog karaktera.

Za ljubitelje muzičkog programa, tu su Pink Koncerti, Pink Music i Pink Music 2.
Ako imate instaliranu Beo2Go aplikaciju na svom telefonu ili tabletu, svaki od ovih programa vam je dostupan. Pa tako, možete prekratiti vreme u prevozu na putu tako što ćete možda pogledati epizodu serije koju ste prethodne noći propustili.

Na listi kanala se nalaze i kanali sa filmovima za ostale, tako da, ukoliko imate ukućane mlađe od 18 godina, ovi kanali ostaju zaključani. Unošenjem PIN koda koji svaki korisnik dobija pri sklapanju ugovora, ovi kanali mogu se otključati.

Da biste saznali još pogodnosti koje vas čekaju uz IPTV pakete BeotelNet-a, kontaktirajte nas, ili dođite lično u neku od naših poslovnica.

2019-12-26T12:08:20+00:00IPTV|