Najgledaniji crtani filmovi na BeotelNet digitalnoj televiziji

Najgledaniji crtani filmovi na BeotelNet digitalnoj televizijiCrtani filmovi – mašta u kojoj se snovi ostvaruju!

Možete li zamisliti svoje detinjstvo bez crtanih filmova?
Da li se sećate kako smo ih nekada iščekivali u tačno određenom vremenskom periodu na tačno određenom TV kanalu? Već sa prvim zvucima uvodne špice bili bismo zakovani ispred TV ekrana.
U to vreme priznaćete niti je izbor TV kanala bio veliki, niti je bilo crtanih filmova u izobilju a opet ti trenuci kada su deca na okupu a roditelji bezbrižno mogu da ih posmatraju kako uživaju u omiljenim crtanim likovima su i danas neprocenjivi.
Sjaj u oku uz dečiji osmeh vredi više od hiljadu reči kada Vaše maleno biće postaje princeza, vila ili super heroj uz omiljeni crtani film.

Winx Club

Koji dečiji kanali se nalaze u ponudi BeotelNet-a?

BeotelNet sa svojih 7 dečijih TV kanala omogućava Vašoj deci, a i Vama, da uživate uz najbolje crtane filmove i TV serije za decu.
Nickelodeon, Minimax, Baby TV, Nick JR, Pink Kids, Super Kids i Disney kanal – 7 veličanstvenih dečijih kanala a svi se nalaze već u okviru Start IPTV paketa BeotelNet-a.
Dopustite sebi trenutak opuštanja dok Vaše dete uživa gledajući najtraženije crtane filmove.
Verujemo da ćete često i sami pogledati neke od njih i vratiti se u bezbrižne dane.
Uz Start Paket BeotelNet-a sa preko 120 TV kanala u ponudi dobijate svih 7 dečijih TV kanala već od 1990 dinara mesečno uz prva 3 meseca za 1 dinar. Ponudu paketa možete pogledati ovde.
Priznaćete da je čarolija i Vama na dohvat ruke.

Kralj Džulijen i mačak u čizmama

Najlepši crtani filmovi na odabranim TV kanalima

Princeze, vile, super heroji, dečije pesmice, uspavanke, bajke, bezbroj avantura nama drage Barbi, Mačka u čizmama, Sunđer Boba, Winx, Moj mali Poni, Paw Patrol, Zlatokose i drugih crtanih likova Vas čekaju iz dana u dan.
Ne budite više ograničeni vremenom niti izborom kanala, produžite taj čarobni osećaj gledanja crtaća u svakom trenutku uz Start, All Inclusive ili Premiere paket BeotelNet-a.
Osećaj moći, sreće, ljubavi, iskrenog prijateljstva i pobede dobra nad zlim.
Sve Vam to nude dečiji kanali sa svojim neustrašivim i prelepim crtanim likovima.

Disney Zlatokosa

Ko može imati Start TV paket i neograničen internet?

Internet i Start TV paket BeotelNeta je dostupan na teritoriji cele Srbije i mogu ga imati svi korisnici koji imaju fiksni telefon Telekoma Srbije. Dovoljno je da pozovete 011/4255-000.

Baby TV

Detinjstvo i BeotelNet Vas pozivaju da se ponovo iskreno smejemo i radujemo malim stvarima 🙂

Petar Pan

2017-12-19T14:40:25+00:00 IPTV, TV|