Najbolje aplikacije koje će ti biti potrebne ovog leta na telefonu

  • mobilne aplikacije leto

Najbolje aplikacije koje će ti biti potrebne ovog leta na telefonuLeto je vreme koje treba da iskoristiš za sebe, ali ne tako što ćeš svaki dan sve vreme poklanjati svom tabletu, telefonu ili kompjuteru, već tako što ćeš možda pročitati neku dobru knjigu, pogledati neki kvalitetan film, tako što ćeš većinu vremena odvojiti za zabavu i odmor uz bliske, ljude koje voliš. Ali, i pored svega toga, sigurno je da ćeš dosta koristiti svoj moblini telefon, pa ti savetujemo da “uhvatiš” po koju sliku i pre toga, skineš ove aplikacije koje će ti jedine biti potrebne u toku leta.

Smartyplants

Ukoliko ti ili tvoja mama gajite i volite da imate lepu, letnju baštu tokom leta, kada jeste njeno vreme, jer postoji na hiljade vrsta cveće koje možete da posadite i održavate, jednog trenutka će te sasvim sigurno da fotkaš malo to cveće, kako sve izgleda, a kada vidiš koliko je lepo na fotografiji htećeš da objaviš na društvenim mrežama. Smartyplants je aplikacija koja tada fantastično funkcioniše, jer će se sve boje predivno videti i naglasiće upravo ono što će svaku fotku učinite kao da je uhvaćena od strane profesionalca.

A color story

Ovo je vreme kada su letovanja i te kako aktuelna, pa su česte fotografije morske vode, raznih igrački i svega što se u moru nađe, od dušeka, zanimljivih i lepih guma za plivanje, te mnogo čega drugog što se nađe tu u okolini, a ima sasvim taj vajb morske prozračnosti i svetlosti. Zato će ti trebati i aplikacija uz koju ćeš u samo nekoliko sekundi podseiti boje ovakvih fotografija kako bi izgledale još lepše, a i dalje sasvim realno, bez velikih promena, samo će doživljaj biti bolji i bajkovitiji, pa upravo A color story to radi.

Dark sky

Ovih dana vreme i te kako ume da iznenadi, a to je najgore kada se dešava dok si negde na letovanju i planiraš da možda veče provedeš na plaži uz društvo ili svog partnera. Ali, kiša ume sve da pokvari. Pa da se to ne dogodi, Dark sky prikazuje vreme za većinu delova sveta, pa možete sve da isplanirate i da budete sigurni u vremenske prilike, jer je veoma tačna.

IZVOR

Za neometano korišćenje aplikacija i pouzdan internet u vašem domu, izaberite jedan od fantastičnih BeotelNet ADSL internet paketa.

2017-07-05T18:51:52+00:00Internet i Tehnologija|