Serija “Mladi Vukodlak”, šesta i poslednja sezona?

  • TV

Serija “Mladi Vukodlak”, šesta i poslednja sezona?MTV JE NA COMIC CONU OBJAVIO PRVI TRAILER ZA ZADNJU SEZONU TEEN WOLFA I ODGOVORIO NA NEKOLIKO PITANJA O KRAJU.

Nakon pet godina prikazivanja, MTV je odlučio završiti svoju najpopularniji seriju Teen Wolf sa ranije naručenom šestom sezonom. Vijest o tome je došla na jučerašnjem panelu na Comic-Conu zajedno s trailerom za nadolazeću sezonu koja zasad još nema datum premijere, ali je poznato da dolazi ove jeseni. Naručeno je 20 epizoda s pauzom na sredini sezone gdje prvi i drugi dio sezone neće obrađivati istu priču kao što je bio slučaj prošle godine.

Na panelu je potvrđeno da se Arden Cho neće vratiti u šestoj sezoni u ulozi Kire, dok će svoje uloge iz prethodnih sezona reprizirati Cody Christian i Ian Bohen uz dodatak nekoliko novih relativno nepoznatih glumaca poput Petea Ploszeka i Rossa Butlera. Izvršni producent Jeff Davis je novu sezonu opisao kao “ghost story” naglasivši da će priča obuhvaćati nacističke vukodlake te djelomično uključivati i elemente irske kulture. Najavio je i nekoliko dugo očekivanih trenutaka u seriji poput otkrivanja Stilesovog pravog imena te povratka nekih starih članova glumačke postave, no nije nijednog istaknuo.

 

Kako biste gledali „Mladi Vukodlak” i ostale popularne i najnovije serije, uzmite jedan od naših IPTV paketa. BeotelNetova lista kanala ima izobilje kanala u ponudi. Ovakvu ponudu jednostavno ne smete propustiti. Pogledajte koja od naših poslovnica vam je najbliža ili potražite kontakt za vašu lokaciju OVDE.

IZVOR

2017-11-07T21:48:25+00:00TV|