Kako napraviti besplatan sajt?

  • kako napraviti besplatan sajt site pro

Kako napraviti besplatan sajt?Jedan od razloga zašto ljudi odustaju od ideje da imaju svoj sajt je to što još uvek postoji mišljenje da je postavljanje veb sajta skupo – dizajner, programer, neko ko će pisati tekst. Dakle, kako napraviti sajt besplatno? U BeotelNet ponudi se, od sada, poklanja besplatno SITE.PRO web builder, pomoću kojeg vrlo lako možete napraviti svoj veb sajt. Ova ponuda važi uz svaku registraciju .rs domena i jedan od SSD hosting paketa.

SITE.PRO web builder je integrisani alat pomoću kojeg možete napraviti sajt besplatno, bez ikakve muke. Ovaj alat ima opciju responsivnog dizajna – prilagođava svoj izgled u zavisnosti od toga da li mu korisnik pristupa preko računara ili mobilnog telefona.

kako napraviti sajt besplatno uz site pro

Takođe, uz SITE.PRO templejte ne morate da brinete da li vaš sajt zadovoljava dizajnerske kriterijume, budući da postoji 190 tema koje možete izabrati. U zavisnosti od toga da li vam treba sajt za aplikaciju, online prodavnicu, blog ili nešto drugo – izbor je dovoljno veliki da svi mogu da pronađu ono što im najviše odgovara. Takođe, svaka od postojećih tema se može dodatno izmeniti i prilagoditi – možete dodati svoje fotografije, snimke sa YouTube-a, itd.

Činjenica da pomoću ovog alata možete kreirati sajt na različitim jezicima, posebno će obradovati domaće korisnike. U okviru SITE.PRO web builder-a, možete izabrati srpski jezik i bilo koji drugi od preko 45 jezika.

Kako napraviti sajt u SITE.PRO web builderu?

Prvo, izaberite neku od ponuđenih 190 tema, u okviru kojih postoji preko 20 stilova i različitih namena za sajtove korisnika. Izaberite onu koja najbolje odgovara potrebama vašeg poslovanja ali i korisnika.
Nakon toga, dodajte svoje slike i tekst, kako biste personalizovali postojeću temu, tako da oslikava vaše poslovanje na najbolji mogući način. Pošto budete zadovoljni sa konačnim izgledom vašeg sajta, sve što je preostalo je da ga objavite.  Detaljnije upustvo na srpskom možete naći na našoj SITE.PRO stranici.

Uz naš SSD hosting i adekvatan .rs domen, vaš sajt je sada spreman da bude jedan od glavnih glasnogovornika vašeg poslovanja.

2017-11-07T21:54:28+00:00Domeni, Hosting|