RASPORED: Evo kad i sa kim Partizan i Zvezda igraju u Ligi Evrope

  • fudbal

RASPORED: Evo kad i sa kim Partizan i Zvezda igraju u Ligi EvropeInternet i TV paketi koje BeotelNet nudi imaju zaista izvanredne kanale. Neki od njih su i Arena Sport kanali gde možete pratiti sve utakmice.

Beograd i Srbija su spremni za fudbalski spektakl. Partizan i Crvena zvezda dobili su rivale sa kojima će igrati u Ligi Evrope, a sada je poznato i kada će igrati sa kojim timom.

Partizan je u grupi B zajedno sa Dinamom iz Kijeva, Skenderbegom i Jang Bojsom.

Prvi meč 14. septembra igraće protiv Jang Bojsa na gostujućem terenu. Crno-beli će 28. septembra ugostiti Dinamo iz Kijeva (prazne tribine), pa bi u trećem kolu 19. oktobra snage odmerili sa Skenderbegom na strani.

U četvrtom kolu Partizan igra protiv Albanca na svom terenu (2. novembar), a onda se u petom, 23. novembra sastaje sa Jang Bojsom u Humskoj. Grupnu fazu crno-beli završvaju na gostovanju u Kijevu (7. decembar).

RASPORED:

1. kolo – 14. septembar

Jang Bojs – Partizan

2. kolo – 28. septembar

Partizan – Dinamo Kijev

3. kolo – 19. oktobar

Skenderbeg – Partizan

4. kolo – 2. novembar

Partizan – Skenderbeg

5. kolo – 23. novembar

Partizan – Jang Bojs

6. kolo – 7. decembar

Dinamo Kijev – Partizan

Crvena zvezda će igrati protiv Arsenala, ekipe BATE-a i Kelna. U prvom meču crveno-beli dočekuju tim iz Belorusije (14. septembar), onda idu u Nemačku (28. septembar), za 19. oktobar zakazan je spektakl, tada Arsenal stiže u Beograd.

U 4. kolu Zvezda 2. novembra gostuje u Londonu, a 23. novembra na strani igra protiv ekipa BATE-a. Grupnu fazu Zvezda završava 7. decembra na “Marakani” protiv Kelna.

RASPORED:

1. kolo – 14. septembar

C. zvezda – BATE

2. kolo – 28. septembar

Keln – C. zvezda

3. kolo – 19. oktobar

C. zvezda – Arsenal

4. kolo – 2. novembar

Arsenal – C. zvezda

5. kolo – 23. novembar

BATE – C. zvezda

6. kolo – 7. decembar

C. zvezda – Keln

IZVOR

2017-09-05T20:03:21+00:00TV|