SSD Hosting

SSD hosting predstavlja trenutno najmoderniju platformu za hostovanje web sajtova. Postoji mnogo prednosti u odnosu na klasičan hositing, o čemu ćemo pisati u nastavku ovog članka.

Šta je SSD?

SSD je skraćenica od Solid State Drive. U pitanju je moderna verzija diska koji je višestruko brži u odnosu na klasične mehaničke diskove i koja nema pokretne delove. SSD hosting se bazira na storidž sistemu koji se sastoji od velikog broja SSD diskova visokih performansi. Neke od brojnih prednosti u odnosu na standardni hosting su:

 • brzina čitanja i upisivanja na disk
 • brži odziv diska (nema pokretnih delova)
 • 100x veći broj IOPS-a (broj simultanih čitanja i pisanja)
 • manji procenat otkaza
 • manje zagrevanje, potrošnja, zauzeće procesora, itd.

SSD Hosting i SEO optimizacija

Prebacivanjem vašeg sajta na SSD Hosting, vi ćete preselti fajlove i bazu podataka na SSD storidž i na najmoderniju serversku infrastrukturu, samim tim, ubrzaćete sajt za 50% i više. Što je sajt kompleksniji, zahtevniji, prednosti SSD Hostinga su sve veće. Kompleksnije web aplikacije i sajtovi sa velikim bazama podataka će se učitavati višestruko brže. Sve ovo rezultira kraćim vremenom učitavanja web sajta, što Google posebno ceni kod rangiranja sajtova prilikom pretraživanja, u poslednje vreme. Jednostavno, ukoliko želite da vaš sajt ima najbolju moguću SEO optimizaciju, neophodno je da imate najkraće moguće učitavanje web sajta i najbrži odziv. Vaš sajt se može popeti više mesta u rezultatima Google-ove pretrage, samo prelaskom na brzi SSD Hosting. Ovo je idealna prilika na tržištu da pređete na ovakav hosting i samim tim budete isped vaše konkurencije. Iskoristite trenutak, rezultati će biti vidljivi odmah!

Kome je namenjen SSD Hosting?

Bez ikakve dileme, SSD hosting možemo da preporučimo svima. Cena u odnosu na klasican hosting je neznatno veća, a sam rad web sajtova je neuporedivo brži, samim tim, korisničko iskustvo je značajno bolje. Povećajte broj kupovina/konverzija na vašem web sajtu zbog bržeg rada sajta i boljeg korisničkog iskustva. SSD Hosting je idealan za:

 • E-prodavnice
 • web sajtove sa velikim bazama podataka
 • web sajtove sa velikim brojem poseta korisnika
 • web sajtove koji su zahtevni kada je u pitanju čitanje i upis podataka na disk
 • najpopularnije CMS platforme (WordPress, Joomla, Drupal…)
 • klasične HTML prezentacije

SSD cPanel Hosting

cPanel je zasigurno standard kada je u pitanju web hosting. Intuitivan korisnički interfejs, kao i veliki broj dostupnih alata za administraciju sajta, čine ga najpopularnijim web kontrol panelom za administraciju. BeotelNet koristi cPanel za administraciju domena i web sajtova pod Linux SSD Hostingom. SSD Hosting takođe pokreće i našu Windows hosting platformu, tako da ukoliko koristite Microsoft tehnologije, nećete ostati uskraćeni za brzinu koju nudi SSD Hosting.

cpanel ssd hosting srbija

SSD WordPress Hosting

WordPress radi najbolje na SSD Hostingu. Prema poslednjim istraživanjima, WordPress pokreće 30% svih sajtova na webu, i daleko je najpopularniji CMS na Internetu. Korisnici WordPress-a često instaliraju brojne plugin-ove i skriptove, i u takvim situacijama sajt na klasičnom shared hostingu postaje spor, a učitavanje stranica traje predugo. U ovakvom scenariju, SSD Hosting se pokazao kao savršeno rešenje.

Migracija sajta na SSD hosting

Migraciju vašeg web sajta sa običnog hostinga na SSD hosting, obaviće naša tehnička podrška potpuno besplatno. Ukoliko se slabije tehnički snalazite i nemate svog web administratora, naša ljubazna podrška vam stoji na raspolaganju. Naš iskusni tim obaviće sav posao oko preseljenja vašeg web sajta (prebacivanje fajlova, baze, skripti, e-mail naloga, korisničkih naloga itd.), proveriti, osigurati i bekapovati sve vaše podatke, i to bez prekida u radu sajta!

Cloud SSD Hosting

Cloud SSD hosting je najčešće izbor zahtevnih korisnika, onih kojima web hosting nije dovoljan, ili razvijaju sopstvene aplikacije. Kod Cloud servera se kombinuju sve prednosti fizičkih servera sa naprednim mogućnostima Cloud okruženja. U svakom slučaju, korisnik zakupljuje i plaća onoliko resursa koliko mu je potrebno, a ukoliko se ukaže potreba za povećanjem resursa, jednim klikom je moguće proširiti memoriju, storidž, broj procesora itd. Cloud hosting BeotelNet-a radi na super brzom SSD storidžu. Vašim CLOUD serverom možete upravljati i pomoću mobilnih uređaja aplikacijom OnApp Mobile, koja vam daje mogućnost potpunog pristupa serveru.

cloud ssd hosting cpanel plesk

 

Izbor konfiguracije i operativnog sistema je po želji korisnika, a vaš server može biti spreman za svega nekoliko minuta.

Poručite odmah SSD Hosting sa 21% popusta i iskoristite priliku dok traje akcija.