Ako se i posle godinu i po dana od njihovog izlaska premišljate, reći ću vam nekoliko razloga zašto su paketi Office 365 pretplate konačno rešenje za sve vaše probleme. Da krenemo redom, prvo od prepoznatljivosti Microsoft aplikacija.

Lakoća u koordinisanju aplikacija na koje ste već navikli

Office 365 je zapravo obrazac na koji ste već naviknuti kroz rad sa programima Outlook, Word, Excel, OneNote, Publisher i PowerPoint. Ovi alati i u okviru pretplate pružaju sve ono na šta ste navikli ali sve podignuto za još nivo više. Sa nekoliko nivoa pretplate u Microsoft Office 365, možete uživo pratiti da li još neko iz vašeg tima edituje dokument koji ste vi već otvorili i na kome radite, zatim sinhronizovati dokumente sa radne površine vašeg računara, direktno sa servera publici prikazivati vašu spremljenu Power Point prezentaciju, i bilo kom trenutku proveravati dokumenta u vašoj online biblioteci.

Pristupajte bilo kad, sa bilo kog računara ili uređaja

Microsoft Office 365 pretplate pružaju neograničen pristup vašim mejlovima, važnim dokumentima, kontaktima i kalendaru, bilo da je u pitanju PC, Mac, iPhone, Android, BlackBerry i naravno, svaki Windows uređaj. Ne morate trčati u kancelariju da biste izmenili i poslali neki dokument jer to možete učiniti i u pokretu, iz automobila ili sa klupe u parku, sa bilo kog tablet uređaja ili smartfona. I što je najvažnije, bez ikakvog stresa.

Laka komunikacija i kolaboracija unutar i van vaše organizacije

Uz Office 365 pretplate, lako možete u hodu pripremiti velike fajlove koje ne možete poslati mejlom, napraviti link za deljenje i poslati ga koleginicama i kolegama u firmi ili timu, ili ga poslati poslovnom partneru na ma kojoj tački zemaljske kugle se on nalazio. Ili im pošaljite instant poruku i pozovite ih da vam se pridruže na onlajn sastanku na kome ćete zajedno uživo raditi na izmeni dokumenata koji se nalaze na Office 365 serverima.

Lak za učenje, još lakši za rukovanje

Nema učenja novih procedura softvera, nema instalacije komplikovanih sistema. Vi sve zapravo već znate. Za samo nekoliko minuta možete napraviti svoj probni nalog i probati sve funkcije koje Office 365 poseduje, a istovremeno videti koje sve prednosti pruža rad sa dokumentima u oblaku, pogodnost koju su do skoro imale samo velike kompanije. Napravite svoj mikro svet i podelite ga sa drugima na najlakši mogući način.

Office 365 pretplate i sigurnost

Stavka koja je danas, u jeku velikih cyber napada, važnija nego ikada do sada. Sa Office-om 365 ćete deliti iste sisteme i resurse kao i sama kompanija Microsoft, što garantuje najvišu moguću bezbednost vaših podataka. Ovi bezbednosni protokoli podrazumevaju skeniranje vaših mailova i dokumenata i zaštitu od spama i malware-a 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Microsoft data centri čuvaju vaše osetljive podatke po najvišim mogućim industrijskim standardima.

Nema potrebe za naprednim IT znanjem

Održavanje Office 365 pretplate je dizajnirano tako da nema potrebe za posebno obučenim osobljem, već je prilagođeno svakome ko se bavi kancelarijskim poslovima. Onlajn portal obezbeđuje instrukcije korak-po-korak kako da dodate nove korisnike i podesite njihove naloge, tako da mogu odmah početi sa njihovim korišćenjem. Sa Office 365 virtualnom kancelarijom nemate dodatna finansijska opterećenja, već plaćate samo tačno ono što vam treba za vaš posao.

Napisao: Nebojša Stojković

IZVOR