ADSL u Srbiji posle više od jedne decenije

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) – asimetrična digitalna pretplatnička linija koja omogućava stalni pristup internetu sa neograničenim protokom po postojećoj telefonskoj pretplatničkoj liniji (bez njenog zauzeća), prisutna je u Srbiji više od 10 godina. Korisnici koji su pristupili internetu putem ADSL-a, povezani su početkom 2005. godine. BeotelNet je među prvim internet provajderima počeo sa pružanjem ADSL usluge i od samog početka je prepoznat od strane zadovoljnih korisnika, kao kompanija koja se brine o kvalitetu usluga, nudeći korisnicima najviše uz najpovoljniju cenu. ADSL se pokazao kao pouzdan servis i dobro je prihvaćen od strane najvećeg broja korisnika u Srbiji koji pristupaju internetu preko ovog tipa konekcije. Najveća prednost ADSL-a je što korisnici ostvaruju pristup mreži putem postojeće telefonske linije. Samim tim priključenje na ADSL servis ne zahteva dodatne instalacione radove (bušenje zidova itd), već korisnik sam povezuje opremu koju dobije na korišćenje. Naslednik ADSL usluge je VDSL, koji  po istoj telefonskoj parici nudi veću internet brzinu, kako bi se ispratio trend najnovijih servisa na internetu, kao što su ultra hd video, live stream… Za korisnike koji nemaju velike zahteve što se tiče brzine interneta, ADSL servis se svojim odnosom cena/karakteristike postavlja kao idealno rešenje.

adsl internet

BeotelNet nastoji da korisnicima ponudi internet pakete po najpovoljnijim cenama. Kako biste bili u toku sa uvek aktuelnim akcijama, zapratite nas na društvenim mrežama:

Facebook:  https://www.fb.com/beotelnet/

Instagram: https://www.instagram.com/beotel_net/

Naravno, ne zaboravite na naš veb sajt gde se nalaze sve trenutno aktuelne  promotivne ponude BeotelNet-a.

ADSL AKCIJE BeotelNet-a

ADSL INTERNET + POKLON SLUŠALICE

BeotelNet je pripremio ponudu internet paketa sa slušalicama Urbanista, odličanog kvaliteta zvuka i modernog dizajna. Pogledajte detalje ove akcije.

adsl akcija slusalice

PRAZNIČNA PONUDA ZA POSTOJEĆE KORISNIKE

U duhu predstojećih praznika BeotelNet je pripremio akcijsku ponudu paketa kao nagradu najvernijim korisnicima. Detalji akcije.

adsl akcija beotel

TELEVIZIJA I INTERNET ZA SAMO 1 DINAR

Ljubitelji digitalne televizije, pogledajte našu ponudu IPTV paketa, saznajte cene i odaberite odmah koji vam najviše odgovara! Detalji akcije.

tv i internet akcija

STUDENTSKA AKCIJA

Specijalna promocija za studente – ADSL internet do 15 Mb/s za samo 999 dinara mesečno. Detalji akcije.

adsl akcija za studente

Ukoliko imate neke nedoumice u odabiru paketa, obratite se našim operaterima na 011 4255 000.