Ukoliko ste dovoljno „stari“ setićete se zvuka pucketanja prilikom prve internet konekcije. Vike kroz stan ako neko uzme telefonsku slušalicu, zauzeto je, konektujem se! Sećate li se toga?

Moj otac je čovek koji je želeo sve prvi da ima od nove tehnologije i da se malo proigra njom. Pa upravo on i ljudi koji su radili u kompaniji VeratNet su me upoznali sa svim „čarima“ Dial Up servisa, a kasnije i ADSL tehnologije. VeratNet, moj prvi internet provajder, otvorio mi je oči širom i uveo u svet interneta.

U svet ADSL tehnologije, rutera, pa bežičnih rutera – jedva ih dočekah – i opcije konektovanja sa svih uređaja u svakom delu stana. Uživanje…

A onda se čekala digitalna televizija, i sećate li se ovoga: BeotelNet – to je internet!

Ali BeotelNet je mnogo više od toga – internet, televizija (IPTV) i još mnogo drugih servisa, jesu ove dve kompanije koje su se ujedinile i ponudile meni kao korisniku. Ali najdraži od svega bio mi je njihov odnos prema meni – odnos pripadanja zajednici koja brine o svom članu. I tako postadoh deo digitalne porodice u svakom smislu.

Kombinacija ove dve kompanije dovela je do toga da imam ne samo brz i neograničen internet, već je u mojoj kući i digitalna televizija! Digitalna televizija koja mi je dodatno proširila pogled na svet i VDSL internet koji me brzinama do 100Mb/s uvodi u sve nove sadržaje koje mogu pronaći na mreži!

I sve to pružio mi je niko drugi do omiljeni dvojac – VeratNet i BeotelNet.

Samo pogledajte novu akciju sa internet paketima – 12 meseci po 990 dinara za brzine do 100Mb/s!

TV digitalizacija – sećate li se televizije pre toga?

Ako je odgovor pozitivan, onda se sećate televizije koja je postojala, odnosno nije postojala u to vreme. Sobna ili antena na krovu, terasi, uz koju dobijate par TV kanala… Polako je ta lista kanala rasla ali nije pružala prozor u svet van Srbije… Koliko je sa digitalizacijom to zaista promenjeno – ne baš mnogo, ali na sreću, tu je BeotelNet sa IPTV servisom i nizom TV paketa i TV kanala koje nudi.

Omiljeni TV kanali, odlična slika, mogućnost korišćenja 2 STB uređaja – jednom rečju vrhunski IPTV.

Danas se često desi da zaboravim šta sam počela da gledam ukoliko želim „na kratko da preletim sve kanale“… A njih je, realno, nekada i više nego što nam treba  ili možda ipak ne.

Neko želi veliki izbor TV kanala vodeći se frazom „što više to bolje“ ili „od viška glava ne boli“, dok će se naći i onaj neko ko će želeti samo par ali odabranih kanala uz izjavu manji izbor, manja glavobolja…

E pa, BeotelNet je mislio i o tome. Opcija kreiranja TV paketa po želji sa odabranom listom TV kanala a uz slobodan izbor internet brzine (čak do 100 Mb/s) je ono što je umirilo sve ukućane. Složili smo se da uz osnovni TV paket svaki mesec biramo po jedan doplatni paket. Demokratija na delu – glasamo za doplatni TV paket za naredni mesec. Priznajte da je to skroz dobra opcija. Sa WiFi ruterom koji dobijamo na korišćenje uz izabrani TV paket, internet ne fali nikome – dostupan je na mobilnom telefonu, tabletu, laptopu… čak ga ima i komšija, ako se dočepa šifre što i nije baš za preporuku.

STB uređaj za TV + WiFi ruter za internet = paket TV kanala uz internet brzine do 100Mb/s – zaključak je jednostavan: dome slatki dome, evo me da se prepustim neograničenom uživanju!

Da ne bude da ih samo hvalim ali bez konkretnih podataka, možete i sami pogledati opciju kreiranja TV paketa. A pravo iznenađenje sam sačuvala za kraj: nude vam sjajan paket, NEOGRANIČEN INTERNET + BESPLATNA TELEVIZIJA već od 1490 dinara! Dodatni bonus je što su dostupni na teritoriji cele Srbije. Priznajte da želite da pogledate ponudu. Samo pratite link.

Kao njihov verni korisnik, verujte, uvek pronađem nešto što mi odgovara u njihovoj ponudi i ne želim da ih menjam. Jer ipak sam deo porodice, a porodica se ne menja. A uvek imaju i specijalne ponude za verne korisnike, što je dodatni plus.  Pridružite nam se, videćete da smo jedna fina mala zajednica koja je srećna kada ima zadovoljnog korisnika – a ja to jesam.