„Džakuzi vremenska mašina” na CineStar-u

  • hot tub time machine

„Džakuzi vremenska mašina” na CineStar-uRadnja urnebesne komedije “Hot Tub Time Machine“, koju je režirao Stiv Pink, ko-scenariste hit filmova “High Fidelity” i “Gross Point Blank”, prati četvoricu prijatelja koje je rutina vlastitih života dovela do stanja potpune otupljenosti i dosade.

Adama (Džon Kjuzak) je upravo ostavila njegova devojka; Lu (Rob Kordraj) je momak za zabavu koji zabavu nigde ne može pronaći; Nik (Krejg Robinson) ima ženu koja kontroliše njegov svaki korak; Džejkob (Klark Djuk) je mladić opsednut video igricama koji vrlo retko izlazi iz svog podruma. Nakon lude pijane noći provedene u skijaškom odmaralištu uz vrući džakuzi, njih četvorica bude se mamurni i uskoro shvataju da su se na neki neverovatan način vratili u 1986. godinu.

Upravo je ovo njihova jedinstvena prilika da promene svoju budućnost – jedan će pronaći svoju novu ljubav života, jedan će napokon naučiti razgovarati s devojkama, jedan će pronaći ono što je dugo tražio, a jedan će se uveriti da još uvek postoji…

IZVOR

Kako biste gledali „Džakuzi vremenska mašina” i ostale popularne i najnovije komedije, uzmite jedan od naših IPTV paketa.  BeotelNet IPTV program sadrži CineStar, CineStar Action, CineStar Fantasy, Cinestar Premiere 1 HD i Cinestar Premiere 2 HD. Ovakvu ponudu jednostavno ne smete propustiti. Pogledajte koja od naših poslovnica vam je najbliža ili potražite kontakt za vašu lokaciju OVDE.

 

2017-11-07T21:52:45+00:00IPTV|