Najbolji filmovi koje ne želite da propustite – CineStar TV kanali

  • CineStar TV

Najbolji filmovi koje ne želite da propustite – CineStar TV kanaliDa li ste bili u situaciji da gledate neki film i kada postane najinteresantnije – prekine vas reklamni blok od preko 20 minuta? Da li ste takođe bili u situaciji da posle reklamnog bloka dođe nastavak – zaboravili ste kog ono filma?

Svedoci smo komercijalizacije filmskih sadržaja koji najčešće obesmisle vreme u kome želimo da uživamo uz dobar film.

Međutim, na našem tržištu se konačno pojavila kompanija koja je ponudila sve ono što korisnicima treba – da pogledaju dobar film ili seriju od početka do kraja, bez neželjenih blok reklama.

CineStar TV sa svojih 5 TV kanala, tri stotine filmova svakog minuta, sto dvadeset sati dnevno, stvorili su ljudi koji vole filmove, žive za smeh i sreću, proživljavaju dramu i akciju, ne bi li se približili svojim idealima, filmovima, Vama… Najbolji filmovi koje ne želite da propustite sada su postali dostupni kroz BeotelNet osnovni ili doplatni paket!

KOJI FILMSKI I SERIJSKI KANALI ČINE CINESTAR?

Zvezde filmskih kanala CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2, emituju premijerne naslove koji su imali svetsku bioskopsku distribuciju i to sa razlikom od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima! Osim premijernog filmskog sadržaja, CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali omogućuju premium doživljaj gledanja televizije bez prekida filmova reklamama, a dostupni su i u HD rezoluciji.  U CineStar TV grupaciji nalaze se i porodični filmski kanal za sve generacije CineStar TV. Za ljubitelje akcije tu je eksplozivan i adrenalinski filmski kanal CineStar Action&Thriller. Tu je i neizostavni, zastrašujuće dobar CineStar TV Fantasy – jedinstveni  kanal na tržištu koji obedinjuje žanrove misterije, fantazije, avanture, filmova katastrofe i horora sa stvorenjima od kojih se ledi krv u žilama.

ŠTA JE PREDNOST CINESTAR KANALA?

Jedna od najvećih vrlina CineStar kanala, pored odličnog filmskog i serijskog sadržaja je ta što ne prekida filmove i serije reklamama te možemo reći da nam poklanjaju vreme koje možemo iskoristiti na nama bitne stvari. Možda to neprocenjivo vreme bude utrošeno na gledanje još jedne TV serije jer ćemo ga sada imati dovoljno za još jednu epizodu.

GDE MOGU KUPITI TV PAKET SA CINESTAR KANALIMA?

Osnovni TV paket IPTV BeotelNeta sadrži 2 CineStar kanala – CineStar TV i CineStar Action&Thriller. Ukoliko ste pasionirani ljubitelj filmova i serija a pri tom želite da pogledate najnovije sadržaje najbolji izbor je PREMIERE PAKET BeotelNeta. Ovaj paket sadrži još čitav niz drugih povoljnosti kao što su: CineStar Fantasy, CineStar Premiere 1 HD, CineStar Premiere 2 HD, Arena Sport kanali, kanali za odrasle, mogućnost premotavanja sadržaja 72 časa unazad kao i Beo2Go aplikaciju za mobilni telefon.

KOJA JE CENA PREMIERE PAKETA?

Promotivna cena Internet i TV paketa je trenutno najpovoljnija na tržištu tako da se PREMIERE PAKET može dobiti za samo 2.490 RSD uz prva 3 meseca za 1 RSD. Više informacija pogledajte ovde.

KO MOŽE IMATI INTERNET I CINESTAR TV PAKETE?

Internet i CineStar TV paketi BeotelNeta su dostupni na teritoriji cele Srbije i mogu ih imati svi korisnici koji imaju fiksni telefon Telekoma Srbije. Dovoljno je da pozovete 011/4255-000.

KOJI FILMOVI I SERIJE SE OČEKUJU U NAREDNOM PERIODU?

U susret prazničnoj atmosferi BeotelNet želi sa Vama da podeli deo filmske magije. Tokom decembra meseca svi korisnici IPTV usluge BeotelNet-a će moći da osete čari zvezdanih kanala. Ušuškajte se i dozvolite da Vas zabavimo uz premijerne novogodišnje filmove Bad Santa 2, kao i Office Christmas party koji su do pre samo godinu dana punili bioskopske dvorane. A premijerni filmski naslovi nastavljaju da se nižu – Florence, This beautiful fantastic, Nine lives, Room, Hacksaw Ridge I to samo tokom decembra meseca, a u tom duhu nastavljamo svakog meseca. I ne samo filmski naslovi, tu su i popularne serije, te Vas savetujemo da ne propustite poslednju sezonu hit serije Black sails.

Black sails

Neka Vaš prvi, ali svakako ne i poslednji poklon, za predstojeće praznike budu Premiere filmski kanali gratis u IPTV ponudi BeotelNet- a tokom decembra meseca.

Podelite magiju uz CineStar I BeotelNet!

2017-11-30T08:41:07+00:00IPTV, TV|