Čarobni grad (MAGIC CITY) – Ko glumi? O čemu se radi?

  • Jeffrey Dean Morgan carobni grad Magic City

Čarobni grad (MAGIC CITY) – Ko glumi? O čemu se radi?Dok Ajk Evans dočekuje Novu godinu u svom luksuznom hotelu “Miramar Plaja”, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. Burni period zavladao je u Majamiju, gde zbog blizine Kube navraćaju svi, od Kenedija i mafije do CIA-e.

Majami Bič, 1959. g. Dok Ajk Evans dočekuje Novu godinu u svomluksuznom hotelu “Miramar Plaja”, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. Buran period je zavladao u Majamiju, gradu koji se našao u središtu zbivanja. Tamo zasedaju Kenediji, mafija i CIA i Ajk, zvezda svog hotela, ali sve ima svoju cenu.

Da bi finansirao svoj san, prodao je dušu mafijaškom bosu Benu Mesaru Dajamondu. Ajkova žena Vera, bivša igračica, i njegovo troje dece smatraju ga časnim čovekom, ali on ne može raskinuti svoj ugovor sa đavolom. Njegov život je fasada. U stvaru ništa u „Miramar Plajii“ nije kako se čini.

Danju je to pozornica za klovnovske skokove u vodu i sate plesa. Noću se tamo eskort-dame potajno sastaju sa oženjenim muškarcima u porodičnim apartmanima, dok sumnjiviji stanovnici Majamija, ali i predstavnici zakona, naviru poslušati legendarne pevače, muzičare i komičare.

IZVOR

BeotelNet vas poziva da uživate u ovoj seriji i mnogim na kanalima CineStar televizije. CineStar TV je samo jedan od mnogih prednosti koje naši IPTV kanali nude.

2017-07-31T14:16:23+00:00IPTV, TV|