Vesti


Nova ponuda BeotelNeta - Fiksna telefonija, uvek dostupna

03.03.15

BeotelNet od sada u svojoj ponudi ima i uslugu fiksne telefonije za privatne i poslovne korisnike.
Fiksna telefonija upotpunjuje ponudu BeotelNeta a korisnicima nudi mogućnost da na jednom mestu obezbede internet vezu, televiziju i fiksnu telefoniju.
Korisnici fiksne telefonije koji su zainteresovani za ponudu BeotelNeta imaju mogućnost da besplatno prenesu svoj telefonski broj iz druge fiksne mreže u BeotelNetovu mrežu uz zadržavanje telefonskog broja.


Iskombinuj i upakuj svoj novogodišnji paket!

15.12.14

ADSL + tablet 8 inča + IPTV + mobilni internet sa MiFi prenosivim hotspot ruterom - napravite svoj novogodišnji internet paket.

BeotelNet je pripremio specijalnu ponudu za praznike. U okviru akcije "Iskombinuj i upakuj svoj novogodišnji paket", korisnici su u mogućnosti da kreiraju paket po svojim željama.

Na primer, za 1990 dinara mesečno možete dobiti 10 Mb/s ADSL internet sa tabletom 8 inča ili mobilni internet uz MiFi ruter, a tu je i opcija koja uključuje oba uređaja za 2290 dinara mesečno. Svemu tome možete dodati i IPTV digitalnu televiziju u paketu.
BeotelNetov veb kalkulator čini proces kreiranja novogodišnjeg paketa jednostavnim - prvo izaberite željenu brzinu ADSL konekcije, zatim dodatne proizvode i usluge, ugovornu obavezu i kliknite na dugme "Prijava".

Tako brzo do novogodišnjeg internet paketa!
Detaljnije informacije o promotivnoj ponudi.


Nova promotivna ponuda - "Ponesi svoj internet!"

07.11.14

BeotelNet je predstavio novu promotivnu ponudu, "Ponesi svoj internet," koji omogućava korisnicima da pristupe internetu čak i kad nisu kod kuće ili u kancelariji.

Kao deo ponude korisnici koji se prijave za ovu promociju dobijaju 10 Mb/s ADSL internet pristup kod kuće, plus 10 GB mobilnog interneta za svega 1990 dinara mesečno. Poslovni korisnici takođe imaju mogućnost ADSL internet pristupa od 15 i 20 Mb/s za 2590 odnosno 2990 dinara mesečno.

Uz paket stiže i prenosivi Mobile Hotspot uređaj koji pravi hotspot pritiskom na dugme, omogućavajući konekciju sa laptopa, tableta i telefona. Novokreirani hotspot se može dalje "podeliti" sa prijateljima.

Uz "Ponesi svoj internet" paket, stavite ruter u džep i ponesite svoj internet svuda sa sobom. Ponuda važi za postojeće i buduće BeotelNet ADSL i Wi-Fi korisnike.

Detaljnije informacije o promotivnoj ponudi.


Nove cene hosting usluga

06.11.14

Od petka 7.11.2014. uvodimo nove cene hosting usluga.

Promena cene se u ovom trenutku ne primenjuje na postojeće korisnike, na koje će se nove cene primenjivati od 1.1.2016. godine.


Vaš nov televizijski izbor!

06.11.14

Nov televizijski izbor: IPTV usluga BeotelNeta, distribucija televizijskih kanala preko internet mreže.
BeotelNet u svojoj ponudi ima 3 paketa: paketi u kombinaciji sa internetom, ADSL ili WiFi konekcija ili solo IPTV paket. Solo IPTV paket je namenjen korisnicima koji su zadovoljni postojećim internetom paketom. Dok izborom jedinstvenog paketa u kojem su televizija i internet možete puno da uštedite.

U ovom trenutku u ponudi IPTV BeotelNeta je 70+ kanala, koji pokrivaju sve popularne sadržaje: vesti, sport, filmske, muzičke, kolažne kanale. Pored start paketa u ponudi je i kanal za odrasle. Paket za odrasle u prvih 6 meseci je besplatan za sve korisnike.

Uskoro ćemo, svoju ponudu proširiti najgledanijim sportskim i naučnim programima. U planu je da se broj kanala neprekidno povećava u zavisnosti od zahteva gledalaca.

Među mnogobrojnim provajderima koji pružaju uslugu distribucije televizijskog sadržaja, BeotelNet svoje mesto će tražiti u pružanju kvalitetnije usluge, popularnijim kanalima, povoljnijim cenama i veoma primamljivijim kombinovanim paketima televizije i interneta.

Za IPTV BeotelNeta možete se prijaviti na našoj stranici posvećenoj IPTV-u.


Naš Cloud je prošao test na Benchmarku!

20.10.14

Na sajtu Benchmark-a možete da pročitate tekst i iskustva sa Cloudom uslugom BeotelNeta. Beotel Cloud hosting

"Baziran na brendiranom i proverenom hardveru i softveru, uz uigran tim stručnjaka koji rade redovno održavanje, sa sistemom za off-site backup i u klimatizovanim prostorijama sa senzorima koji prate ponašanje svih komponenti sistema, Beotel-ov Cloud sistem prenosi ceo posao održavanja i unapređivanja sistema u potpunosti van interesne i finansijske sfere krajnjeg korisnika."

Za Cloud uslugu možete se prijaviti na našoj stranici.


Radno vreme prodajnog mesta u Bulevaru vojvode Mišića 37 u Beogradu

14.10.14

Poštovani korisnici,
Od 20.10.2014. godine radno vreme prodajnog mesta u okviru sedišta društva BeotelNet - ISP d.o.o. u ulici Bulevar vojvode Mišića 37 u Beogradu se menja i biće od 10:00h do 18:00h svakog radnog dana. U danima vikenda prodajno mesto neće raditi.


Beotelov Cloud u Polarotoru!

02.10.14

U okviru emisije Polarotor predstavljena je nova Cloud usluga BeotelNeta.
Pogledajte prilog (31:28)

Cloud by Beotel je najbolji izbor za sve kojima je potreban dobar i pouzdan server. Na Cloudu možete da:
- instalirate, pokrenete i testirate svoje aplikacije,
- konfigurišite operativni sistem,
- podignete game server,
- podignete web/mail server za potrebe svoje kompanije,
- naučite sve što je potrebno za IT business.

Prijava za Cloud nalazi se na adresi /hosting/cloud.


Cloud serveri! Novo u ponudi!

19.09.14

Cloud by Beotel je najbolji izbor za sve kojima je odmah potreban server po veoma povoljnoj ceni bez ugovorne obaveze.

Konfiguraciju servera birate sami u skladu sa svojim potrebama. Sami određujete prostor na disku, RAM memoriju, CPU, brzinu pristupa... Vrhunske performanse servera i 24/7 tehnička podrška garantuju Vam najbolji kvalitet.
Od samog početka BeotelNeta, 18 godina, bavimo se serverima, hostingom, operativnim sistemima. Poverenje korisnika je veliko, jer želimo da pružimo samo najbolje.
Detaljnije informacije o paketima i cenama možete da vidite na stranici posvećnoj Cloud-u.


Novi brži wireless paketi u ponudi BeotelNeta!

03.09.14

Wireless paketi od 1090 dinara mesečno! Pogledajte ponudu za privatne korisnike:

Servis Cena
WiFi 2048/1024 Kb/s 1090 dinara
WiFi 4096/2048 Kb/s 1290 dinara
WiFi 6144/2048 Kb/s 1590 dinara
WiFi 8192/2048 Kb/s 1790 dinara
* setup se plaća jednokratno po ceni od 2000 dinara
** cene su na mesečnom nivou, sa uračunatim pdv-om
Prijavite se!

Ponuda za poslovne korisnike:
Servis Cena
WiFi 2048/1024 Kb/s 1990 dinara
WiFi 4096/1024 Kb/s 3090 dinara
WiFi 6144/1024 Kb/s 3590 dinara
WiFi 8192/1024 Kb/s 3990 dinara
* setup se plaća jednokratno po ceni od 2000 dinara
** cene su na mesečnom nivou, sa uračunatim pdv-om
Prijavite se!


« prethodnih 10 vesti   sledećih 10 vesti »