one px fb code

Vesti


BeotelRadio na Telforu

19.11.07

Uoči, kao i tokom održavanja 15. telekomunikacionog foruma TELFOR 2007 (Sava Centar, od 20. do 22. novembra), BeotelRadio će vas ekskluzivno i danonoćno obaveštavati o svim bitnim dešavanjima na na ovom najznačajnijem telekomunikacionom skupu.

Intervjue, novosti i snimke sa najzanimljivijih predavanja možete da pratite preko Interneta u mp3, wma i ra formatu, na 128, 64 ili 32 kbps www.beotelradio.net


Poklon kartica 50% popusta

09.11.07

512 FLAT ADSL samo 695 dinara. Lako za korišćenje.

Svi dobitnici Poklon kartice 50% popusta, koja se delila tokom Cinemanije u Beogradu i Novom Sadu, treba da nam se jave na 011/3955-000, kako bi proverili da li imaju tehničkih mogućnosti za uvođenje ADSL-a. Možete i sami da proverite tehničke mogućnosti preko pristupnice na adresi adsl.beotel.net.

Sledećeg dana očekujte naš poziv, javićemo vam da li imate uslova. Tada nam obavezno naglasite da imate karticu. Na osnovu koda sa kartice odobrićemo vam popust od 50% u naredna tri meseca. Ako propustite poziv našeg operatera, slobodno Vi nas pozovite da se dogovorimo oko uvođenja ADSL-a.

Ova akcija se odnosi samo na FLAT (bez ograničene potrošnje) pakete iz ponude BeotelNeta. Ponuda važi samo za nove korisnike.

Akcija važi do 1. aprila 2008.


BeotelNet na Cinemaniji

31.10.07

BeotelNet ove jeseni organizuje veliku akciju namenjenu budućim korisnicima ADSL-a, na ovogodišnjoj L’oreal Paris Cinemaniji, čiji je BeotelNet pokrovitelj. Svi ljubitelji filma, koji u periodu od 31.10 do 07. 11, posete Sava centar, ili od 01. do 08. novembra bioskop “Arena” u Novom Sadu, imaće priliku da dobiju Poklon kartice sa 50% popusta na korišćenje ADSL usluge na tromesečnom nivou. Poklon kartice deliće se pre i posle projekcije od strane ljubaznih promoterki iz BeotelNet tima. Takođe, svi posetioci Cinemanije moći će da provere tehničke mogućnosti za uvođenje BeotelNet ADSL-a na Info pultu.

Ovo je još jedan korak ka unapređenjenju internet standarda kod nas, ali i odlična prilika da se tokom tog procesa uštedi. U svakom slučaju, to je dobar razlog da posetite ovogodišnju Cinemaniju i tom prilikom spojite lepo sa korisnim.


« prethodnih 10 vesti  

BeotelNet-ISP doo je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije pogledajte ovde.
BeotelNet-ISP doo koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti.

Prihvatam