ADSL internet 20 za 10

Promena ADSL provajdera

Želiš da i tvoj internet bude klasa?
Pređi na BeotelNetov ADSL ovoga časa!


Ukoliko želite da promenite trenutnog ADSL provajdera i iskoristite sve pogodnosti BeotelNetovog ADSL-a, potrebno je samo da:

  • uzmete Migracioni kod (skraćeno MIK) od provajdera kojeg želite da promenite
  • dostavite nam MIK prilikom sklapanja ugovora sa nama

Ukoliko je Migracioni kod validan, moći ćete da koristite BeotelNetov ADSL u roku od 2 do 3 radna dana.

Za dodatna pitanja, pozovite naš Call centar na 011/4255-000.

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!