ADSL internet 20 za 10

0800 - Besplatan poziv

Ukoliko se bavite telefonskom prodajom, pružate uslugu tehničke podrške ili jednostavno želite biti dostupni svojim klijentima i partnerima za besplatnu informaciju, odaberite uslugu "0800 - Besplatan poziv" i dodatno unapredite vaše poslovanje i odnose sa klijentima.

Usluga omogućava pružanje informacija i različitih sadržaj, pri čemu su pozivi besplatni za pozivaoca broja sa prefiksom 0800, dok troškove poziva snosi zakupac servisa. Na ovaj način dodatno stimulišete svoje klijente da dobiju sve potrebne informacije o proizvodima i uslugama iz ponude vaše kompanije.

U okviru usluge "0800 - besplatni poziv" dobijate na korišćenje negeografski kod 0800 koji dalje reklamirate svojim klijentima. Pozivi ka odabranom 0800 broju se preusmeravaju na fiksne telefonske brojeve zakupljene u sklopu usluge. Takođe, pozivi ka broju 0800 su dostupni za pozivaoce iz fiksnih i mobilnih telefonskih mreža u Srbiji.

Za više informacija o ovoj usluzi kontaktirajte naše menadžere prodaje na telefon 011/4255-193 ili putem imejla biznis.prodaja@isp.beotel.net.

ADSL Express

Potpuno besplatno isporučujemo na Vašu kućnu adresu paket za aktivaciju korisničkog Ugovora! Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše prodajno mesto, u roku od jednog radnog dana dostavljamo Vam na kućnu adresu sve što je potrebno za povezivanje na ADSL Internet. ADSL Express je posebno pogodan za korisnike koji u blizini nemaju prodajno mesto BeotelNeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/ 4255-000 ili putem e-mail-a: adsl-info@isp.beotel.net.

20 godina interneta u Srbiji

20 godina interneta u Srbiji Sve je počelo 26. februara 1996. godine sa satelitskim linkom od 64 kb/s i Cisco Access serverom sa 16 analognih linija. Tog dana, BeotelNet je doveo internet u Srbiju i, kako to kažu - sve se promenilo.

U toku 2016. godine, BeotelNet sprema puno iznenađenja za svoje postojeće i nove korisnike, kako za fizička lica tako i za firme.
U narednih 300 dana očekujte mnoge zanimljivosti od BeotelNeta, firme koja je dovela internet u Srbiju. Ostajemo posvećeni kvalitetu servisa i potrebama svojih klijenata.

BeotelNet - zauvek prvi!